Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock 2006 Festivaline Gidilmelimi? 2005 Sizce nasıldı?

  • zeyna007 • 16 Ağustos 2006 10:41 • #509882
    O heavy metal gurubunun orda yerine getirmediği şart şarkılarının arasında slogan attırmaktı. ne kendileri nede dinleyicileri slogan istemiyordu. heavy metal dinleyenler iki sloganla provake olup istenilen kalıplara girmez.festival kalabalık olsun diye heavy metal guruplarını davet edenler bu ayrıntıyı atlamış.
    ayrıca bu sene kardeş türkülerin sahne alacak olması olayın rocktan uzaklaştığının kanıtı.
    Oraya toplanıp slogan atarak kendilerini tatmin eden insanlarada çok gülüyorum. Çoğu sadece ortama uymak için bağırıyor.Geçen seneki festivalde benim çadırın yanında 3-4 kişilik bir grup her fırsatta "antikapitalistiz" diye bağırdı ve "antikapitalistim" diye bağrınmayanlar otobüs beklerken festivalden lüks bir arabayla ayrıldılar!!
    benim gidiş amacım müzik dinlemekti.barışarock 2005 kötüydü. 2006'da çalacak guruplara bakılınca daha kötü olacak gibi. 2 günde 1 saat heavy metal dinliyicem diye gereksiz şovlara katlanmama değmez.
Bu konunun tüm mesajları