Çok sevgili psychedelian ya da her neyse,
Pop=popüler yani insanlar tarafından tutulan demektir. Klasik, caz, folk gibi müzikler dışındaki mtv ve bilimum kanallarda çıkan (hatta çıkmayanları da vadır) her türlü müzik poptur aslen. Pop müzik kendi arasında enstürmanlarına, sözlerine göre metal, rock, rap falan filan gibi bilimum bölümlere ayrılmış. Ama günümüzde bu türlerin hiçbirine girmeyen türlere pop diyoruz biz. Ve -lütfen yanlış anlama, terslemek için söylemiyorum- hangi müzikte derinlik olup olmadığını söylemek ne sana ne de saygıdeğer ekşisözlük yazarlarına düşer. Bana göre death metal kuru gürültüdür fakat kimisi onunla coşar, tüyleri diken diken olur. Sana göre "pop" derin değildir ama en harbi delikanlıyım diye dolaşan abilerimizi bile hüngür hüngür ağlatan pop şarkıları mevcuttur.
Beni hatırlayan varsa buralarda bilirler ne kadar nefret ettiğimi türlere hakaret edilmesinden. Belli sanatçıları, grupları sevmiyor olabilirsiniz fakat o türde müzik yapan bütün grupları dinlemeden bir türe hakaret edemez, boş diyemezsiniz.
Konuya gelince biraz yağcılık gibi olacak ama AYŞA kalbimden geçenleri olduğu gibi iletmiş. Ona <3 yolluyorum bir sürü. En azından kendim için konuşayım, bana kenidini tanıt deseler belli kalıplara sokamam kendimi. Bir çok karakterim var benim (şizo durumu yok, merak etmeyin) Pek çok şeyin bütünüyüm ve bu da dinlediğim müziğe yansıyor ister istemez. Ve bunula guru duyuyorum. Aynı zamanda tek bir türe bağlı kalanlara da acıyorum.