Bak, ben alelade küfür etmiyorum, hiçbir dini-siyasi görüşün propagandasını yapmıyorum, profilimde veya galerilerde pornografik içerikler yayınlamıyorum. Bunları yapmadığım gibi videoları da ben yayınlamadım. Ben sadece adreslerini verdim, ben onları versem de vermesem de o videolar yayınlanıyor, ve binlerce kişi bu videolara ulaşıyor. Zaten sistem izlememesi gerekenlere izletmiyor videoyu. Ha eğer reşit olmayan bireyler fake hesaplarla videoyu izlerlerse bu onların sorumluluğu. Bu kişiler bu videolara ulaşabildikleri gibi porno sitelerine de rahatça girebiliyorlar.
Yani bir gün birilerini uyarma ihtiyacı hissedersem gier uyarırım, aynı yanlışı bir zamanlar ben de yapmış olsam da. Çünkü yanlış her zaman yanlıştır, benim yapmam onun doğru olduğuunu göstermez.
Ufff, tartışma çok başka yerlere geliyor, ben susuyorum. Şu uzun mesaj yazma alışkanlığımda da vazgeçemedim hiç... Neyse, özetlemek gerekirse yazdığım extreme yazıları, verdiğim linkleri falan müdürlere güvenerek yazıyorum. Eğer kantarın topuzunu fazla kaçırırsam mesajım silinir diye düşünüyorum, bundan da asla gocunmam.