Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni albüm - Avril Lavigne

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni albüm - Avril Lavigne
  • cleantoneman • 12 Ekim 2004 00:00 • #594353
    evet avrıl bı ara muzık yapmasını bılmıodu ne ole kay kay uzerınde klıp ya da skater boı sarkısına ne demelı sozlerı bı ıgrenc anlamsız we OZENSIZ ama....under my skın albumuyle duzelmus denebılır hele my happy endın ayrı bı guzel... cd sı alınmaz kazadan ındırılır (bence en iyi acıklama bole kım ne derse desın!!!)
  • sedamerve • 3 Kasım 2004 00:00 • #594354
    kaseti cıkmiş bulunmakta ve harika...
  • altearate • 7 Kasım 2004 00:00 • #594355
    avrili acayip taktir ediyorum helal olsun kıza! kız ne yapıp ediyo üretiyo abi .....özenti mözenti değil...son albümü süper dinledim ...avisye ederim herkese
  • Finch • 20 Kasım 2004 00:00 • #594357
    avrile bakın kral olmuş punk özentisi gidin bi finch dinleyinde punk emo görsün yüzünüz eheaeua :))
  • MeDuSa_62 • 26 Aralık 2004 00:00 • #594359
    sana katılıyoruum...nefret nefret nefret...ben burada dururken o orada rocker die geçiniyor!!
  • Adyghe • 1 Ocak 2005 00:00 • #594360
    avril neden öznti diyorsunuz ya!bir türlü anlayamadım.mzikten biraz zevk alın!!!!!!!! eğer müzikseverseniz...
  • Adnan Kantarcı • 1 Ocak 2005 00:00 • #594361
    Biz demiyoruz ki kızın tipi söylüyor özenti olduğu yavrucağızım gençler bilimum bağlaç dinle ama sevme
    Ankaralı Namık!
  • oz_korn_ • 9 Ocak 2005 00:00 • #594362
    özentiliğinin ne oldğunu bende anlamadım ama single parçaları hariç dinlemnicek pek güzel şarkısı yok. bana biraz alternatif geldi.
    metallicaya hürmet konseri vardı buda fuel i söyledi şarkının içine tek kelimeyle sıçtı. isteyene klibini yollayabilirim iğren bişey olmuş
  • gilraen • 28 Ocak 2005 00:00 • #594363
    arkadaşlar ben bir avril fanıyım açıkcası avril hakkında böyle yorumlar duymak beni çok üzdü sadece şunu sölemek istiyorum avrili herkes sevecek dinleyecek diye bi kaide yok ama onu sevmiyorsunuz diye böyle sözler sarf etmenizi gerçekten kınıyorum bari bize saygı gösterinn!!zevkler ve renkler asla tartışılamaz...
  • PuMpKiN • 30 Ocak 2005 00:00 • #594364
    hahahahaha Var ya burdaki çoğu yoruma gülmekten kırılıyorum...avril alternatif rock ın kraliçesi...ayrıca biriniz metalica nın şarkısını söyledi berbat etti demiş bence şarkı okadar kötükiiii avril in sesine hitap bile edemiyoo.....Valla sadece şunu diyorum AVRİL LAVİGNE BİRNUMARA KISKANANLAR ÇATLASIN!!!!ayrıca under my skin albümü gerçekten inanılmaz başarılı........he bi de aklıma gelmişken bazılarınız avrila punk özentisi falan dio ne kadar cahilsiniz allah aşkına ya avrilin ,yaptığı müzik tamemen slow rock yani diğer bi değişle alternatif rock...lütfen birbirine karıştırmayalımmm AVRİL BİR NUMARA KISKANANLAR ÇATLASIN!!!!!