-
avril bütün şarkılarını dinlemekten bıkmayacağınız müthiş bir yetenek dikkat çekmeye hiç gerek yok bence onun hakkında olumsuz şeyler söyleyenler kendini beğenmiş yaratıklar sonsuza kadar avril dinleyebilirim hiç durmadan............
-
avril daha bu piyasada yeni sayılır ama ben onun başarılı olacağına inanıyorum
-
Bende aynı düşüncedeyim. Avril yeni ve rock un kraliçesi sayılır bence, bende umuyorum ki ilerde çok daha başarılı olucak, bu arada çok harika müzikleri var.Ona başarılarının devamını dilerim...
-
avril farklı.....öyle salak salak çıkıpta baby one more time falan demedi..popda yapmıyo...britneyle düet madonnayla sahne paylaşmak gibii bir tutkusuda yok...gelecek var bu kızda gelecekk...
özenti değil veya öyle ama süper işte....
-
şarkıları idare eder de bu kızda bi iticilik var millet özenti diyor özenti değilde gercekten bir iticilik var
-
heey millet!.. Avril 'e laf yok!.. kardeş kardeş takılın buralarda kimseye sataşmayın.. hadi bakim....;)
-
bence dünyada bu kadar sempatik bi kız olamaz abi.tek kelimeyle süpeeeeeerrr!!ayrıca her şarkısınada hastayım!!
-
özentimi nası ya ? keşke herkes özenti olsada böyle albümler çıksa......
TEBRİK ETMEKTEN BASKA BİŞİ YAPAMM.......
-
avrile özenti diyenler kendileri bi yere gelememiş ve başarıyı kaldıramayan insanlar...
avril müthiş söza gerek yokkkkkkkkkkkkkkkk
-
avril ın sarkılarına kotu mu dedınız yazık ya kotu duyenlere acıyorum sarkıdan anlayamıyorlar neyse ben onu cok sevıyorum
bırde asıl özenti sizsiniz
türkiyeye gelmesi gerçekten çok güzel olur
Turkey eat come avril