Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurt Cobain 1967 - 1994

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kurt Cobain 1967 - 1994
  • kahin_17 • 28 Haziran 2005 00:00 • #594490
    boda bende sendenim baya bi gec atıyorum ama bu mesajı yazmadan once delirdim terledim lan jacksparow sen ne lanet bi herifmissin ya.. nedemek cobain amerikananın yalınıydı ya... ya nedemek acıklasana sunu her nekadar gec olsada nedemek akustikpop yapıyodu senin ya kulagın ya da beynin yok... yazık yaa yemin ediyorum senin yerinde olsam utancımdan aynaya bile bakamazdım bence dunya da iki efsane vardır.. biri olu biri canlı.. biri cobain biri hetfield .. daha bi suru super grup var nie ikisini yazdım cunku bu adamların ses tonları muhtesem we cok farklı ... trilyarda bir dunya ya gelcek seslerden we cobain olu anlıyomusun kazkafalı bi daha boyle bi sesi canlı dinleyemiycez.. kimse artislik olsun die cırpınmıyo... sana ne yazsam bos ya... senin herkes oldu die seviyo dedigin adamın cenazesi dunyanin en kalabalık cenazesiydi.. we bi dunya eglem .. yagmalama oldu.. butun bu insanlar cobain oldu die anında gaza gelip mi yaptı bunları..dusunmekten aciz herif...
  • NIRVANA_4ever • 19 Temmuz 2005 00:00 • #594491
    En geç ben kaldım .Artık adet oldu sanırım.Nerde NIRVANA ve KURT COBAIN hakkında yorum yapılırsa mutlaka,bi müzikten bi b...k anlamayan biri gelir çamur atar.Yaw dinlemiyorsunuz bari aşağılmayın be.Size karşı okadar çok laf yazarım ki muhattap olup kendimi yormıyim diye ugraşmıyorum.Arkadaşlar buJack midir ne onun muzikten bi b... anladığı yok.Hiç muhattap bile olmayın onla.
  • justnirvana • 5 Mart 2006 00:00 • #594492
    kurt'ün müziğini bişeye benzetemeyen bi arkdş. var yukarda.ya ne diim ki müzikten ve kaliteden anlamayan insanlar boş boş konuşuyo.adamın şarkı sözlerine ve müziğinin kalitesine ve verdiği huzura bi bakın ya...!mükemmel az kalır.müthiş bi değer gitti bu dünyadan yeri dolmaz.umarım sevenlerini görüodur ve huzurludur... her nerdeyse...
  • justnirvana • 5 Mart 2006 00:00 • #594493
    yazdıklarıma ek olarak bişey daha var:bi iki şarkısında hiç hoşuma gitmeyen god is gay gibi sözler de var.objektif olalım.ama onun hayat felsefesi ya da ölüm şekli bizi neden ilgilendirsin ki?!ilgilendiğim iki şey var:benzersiz sesi ve müziği.
  • nirvanagfb • 29 Haziran 2006 00:00 • #594494
    JackSparrow senin gibileri biliyoruz karizma yapmak için metallica başta olmak üzere dream t. iron nirvana gibi öncülere laf atıp siz daha şu grubu bilmionuz dersiniz, sona lounge act ı dinlersen rock nası yapılır görürsün;) yalın dahil herhangi bi insan böyle sööleebilirse ayaanı öperim bi kresinde red hot konserde ssöledi keşke sölemeseydi hadi yoluna başka sitelerde artislik yaparsın
  • nirvana_4ewa • 7 Nisan 2007 00:00 • #594495
    insanlar ölmek için vardır.bazıları hep yaşar.kurt gibi...
  • bass_tone • 28 Aralık 2007 00:00 • #594496
    ona duymak istedigini anlatmayın kusku nedir bilmemekten korkar.
  • man_in_the_box • 19 Aralık 2009 00:00 • #594498
    torunlarıma dinlettiğimde onu bir kez daha anıcam..