-
ve layne staley (A I C)
-
JackSparrow şimdi ben ne diyeyim sana ha allah aşkına? Nirvana'yı araştırdım diyosun ama Kurt Cobain'in dünya tarihinin en büyük ikonlarından biri olduğunu bilmiyorsun galiba... Tek bir sorum var sana; bu adam kasıntıysa, yaptığı müzikte birşeye benzemiyorsa eğer, bende dahil bu kadar insan salak mı? senin yerinde olsam bir konu hakkında bilip bilmeden konuşmazdım, her zaman karşında ben gibilerini bulursun.
benden başta sen olmak üzere tüm cemiyete tavsiye;
www.nirvanaturk.cjb.net yeterli bilgiyi bulursun inan:))
bu arada Kurt'e çok üzülüyorum, bu topluma ise acıyorum...
allah aşkına, şu dünyaya gelen her gıdım güzelliği yok etmek zorundamıyız??
-
nirvanapistol daha 13 yaşındasın sen aşarsın bu düşünceleri büyüyünce.
Bu arada ben Kurt Cobain'e laf etmiyorum Kurt yaşarken Nirvana'yı tıklamayanlar Kurt öldükten sonra bu adama Rock star muamelesi yaptı benim isyanım buna.
Kurt Cobain zaten Yalın'ın amerikan versiyonu rock felan yaptığı yokki. Yaptığı müzik akustik pop yani.
Arada bir fazla distortion veriyodu o kadar...
Bu arada gerçekten bu tarz müsik istersen Strokes felan dinle.
Ben böyle 50 tane grubun biyografisini yazarım sana ama benim karşıma bi nirvana'yı seviyosun bizde adamlar hakkında bi eleştri yazdık diye çıkıp artislik yapma.
Sen rock müzik ne bilmiyoken ben rock müzik yapıyodum...
-
jack kardes dinledigin gruplara soyle bir goz attim ki.. sanirim sen sanirim cift kisiliklisin(daha da fazla olabilir tabi.) senin gibiler hep vardir zaten:) biz neyin rock oldugunu kavrayacak kadar zekiyiz. merak etme sen. konserlerinde insanlari ziplatmaya gelince bu isi hic bi grup nirvana kadar basaramadi. elimde rare, subpop videolarda dahil cogu goruntu var. bu arada isteyenlere cekebilirim. yasasin punkrock kardesligi!
-
bence nirvana abartısız gelmiş geçmiş en iyi" gurup". ve kurt cobain in vokaline kimse laf atmasın lütfen. ayrıca nirvananın bir çığır açtığını da kabul edin artık!!! ve jacksparrow a bi msj : kurt hayattayken senin gibiler değerini bilmedi ve bu yüzden pişman oldukları için ona borçlarını ödedediklerini sanıyorlar ama kurt cobain'in yeri DOLDURULAMAZ!!!!!!!!!!!!
-
kurt bir efsaneydi.onun sesi gibi var mı şu piyasada
-
nirvana asla unutulmaz
-
müziğin yaşla ne ilgisi var acep? :)
-
dedimki öyleyse
NİRVANA
NİRVANA
NİRVANA
-
Belki bu başlığa yorum yazmakta geç kaldım ama içimde kalmasın dedim:) belki sizin konuştuklarınız geride kaldı ve birbirinize attığınız mesajlarla tatlıya bağlandı ama ben işinize burnumu sokmak istedim:) ve sonunda da geberdim:)
pardon Jack kardeş! sizin gibi tipleri anlayamıyorum! insanların zevklerine neden bu denli karışırsınız ki! kimse birbirnin aynı değildir! bu kesin olan en iyi gerçek! ve belki uzatıyorum ama takmıyorum!
bazı kişiler Nirvana'yı Kurt için bazıları grunge için bazıları da sadece Nirvana oldukları için dinler! ya da Dave fanı olurlar... ama buna kim takar ki? bir insanın kalbinin anahtarı paspasın altında ya da ekmek sepetinin içinde değildir! bu iyi oldu di mi:)
1 yıl geç kalmış olduğum için bunları kimsenin okumicanı biliyorum:) bu yüzden çığlık atıyorum! Oğuz senden nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm!!!!!