Belki bu başlığa yorum yazmakta geç kaldım ama içimde kalmasın dedim:) belki sizin konuştuklarınız geride kaldı ve birbirinize attığınız mesajlarla tatlıya bağlandı ama ben işinize burnumu sokmak istedim:) ve sonunda da geberdim:)
pardon Jack kardeş! sizin gibi tipleri anlayamıyorum! insanların zevklerine neden bu denli karışırsınız ki! kimse birbirnin aynı değildir! bu kesin olan en iyi gerçek! ve belki uzatıyorum ama takmıyorum!
bazı kişiler Nirvana'yı Kurt için bazıları grunge için bazıları da sadece Nirvana oldukları için dinler! ya da Dave fanı olurlar... ama buna kim takar ki? bir insanın kalbinin anahtarı paspasın altında ya da ekmek sepetinin içinde değildir! bu iyi oldu di mi:)
1 yıl geç kalmış olduğum için bunları kimsenin okumicanı biliyorum:) bu yüzden çığlık atıyorum! Oğuz senden nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm!!!!!