-
turuncu kafaları çıkartıp , pantolonları da göbek deliğinden aşağı çektikten sonra bide ingilizce parça , oooh bide ska tadında bir türk müziği "sentezi" oh oh ne güzel bir grup tam da bizi yansıtıyor... herşey iyiğidi neden 4. olduk ki sanki bi türlü anlamadım :))
-
ya anlamıyorum neden athena ?
tamam güzel parçaları var ama eurovision 'a katılmamaları gerekirdi,ya sertab gibi değiller.
iğrençtiiiiiiiikkkkkk (athena tabii)
-
geçen yıl zaten biz birinci olduk bu yılda bizim olmamız doğru olmazdı... yada hoşgörü ile karşılanmazdı öte yandan bi şebnem paker vardı dinle diye bi parçası ile katılmıştı önceki yıllarda. sertap tan önceki en iyi derece sanırım 4. olmuştu. niye gecede rol almadı konuk sanatçı ödül vermek için yada herhangi bir olayda ?
-
Puanlama tamamen politikti. Arnavutluk yunanistan ve ukraynadan cok daha basariliydi. Almanya da gayet iyiydi. Sırbistan cok guzeldi ama Bosna Hersek savasindan dolayi bu kadar puan alabilecegini tahmin etmiyordum. Bosna Hersek bile puan verdi.
-
çokta bi şey oldu birinci kimin umrunda
-
Şebnem Paker "Dinle" ile üçüncü olmuştu.Geçen öğrendiğim kadarıyla, o da öyle bir yıla denk gelmiş ki,İngiltere şimdiye kadarki en yüksek puanla almış birinciliği. Herhalde şarkısı çok güzeldi... Ama bence "Dinle" son iki yılın şarkılarından da, bazılarının şimdiye kadarki en iyi şarkımız dediği seninle bir dakika... 'dan da çok iyiydi, kullanılan enstrümanlarla ve müziğiyle de bizi çok iyi bir şekilde yansıtıyordu.
Garibanım Şebnem Paker televizyona çıkıp kırgınlığını dile getirdi ama kimse umursamadı galiba...Neyse, ben hala oturup evde onun şarkısını dinlerim, buradan da fırsat bulmuşkene kendisine saygı ve sevgilerimi iletirim :)
-
yaf hakkaten iyi söylemiş diyen.. kimin umrunda!!!!
-
gzl gzl hatunları çıakrdılar biz çıakrdık tipsiz herifleri olmadı yabi.
-
oldum olası özenti glmiştir athena nın tavırları,giysileri..
-
herkes politik oylamadan bahsediyor. arkadaşlar; Türkiye'nin 12 puan aldığı ülkelerdeki Türk işci üfusunu biliyormusunuz? bu ülkelerden her sene 12 puan almamız bir tesadüfmü? eleştirirken birazda objektif olalım lütfen.