-
olmuş bitmiş bu şeylere yorum yapmak saçma oluR,..
-
onu bunu bilmem.Athena şükretsin çok oy aldı şaşırdı.Athena kim örövizyon kim????????
-
athena girerse bööle olur
-
bence herşeyden önce yarışma saçma. yarıştırmak için şarkı hazırlarlanırsa ortaya ucube bişey çıkar haliyle. erovisyonun alayına tınn...
-
bence örövuzyon müzik yarışması görünümlü fakat politika felsefeli bir yarışma baksanıza en yüksek oylar hooop komşuya olmuyo ama!!
-
kac yasinda bu ?
-
bence müzikal bir yarismadan ziyade tamamen politik bir cekisme icinde gecti. puanlamalar yapilirken her kes komsunu kayirdi...
keske gercekten müzik yarismasi olsaydi kesinlikle bizim parcamiz en iyisiydi...
-
ya bu yurovijını bizden başka sallayan bi doğu bloğu ülkeler ve gelişmemiş bikac ülke daha var. ya dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama şarkıların çoğu esinlenmeydi sırbistan, rusya, irlanda, hatta ukrayna bile bizimkisi berbattı organizasyondan oy aldık işte şükretsin atena.
-
athenayı aslında çok sevmem şarkıyı ilk dinlediğimde pek şans vermemiştim ama o gece diğerlerine nazaran sahnesi oldukça başarılıydı. Özellikle ceketin iç tarafına yapılmış "barış" işareti bence çok hoş bir tavırdı. politik bir takım durumlara bağlı puanlama yapıldığı doğru fakat sonuçta favori olan parçaların kazandığı da bir gerçek yani aslında bir takım politik komploların kurbanı olmadık beklenen bir sonucu aldık diye düşünmekteyim. benim necizane fikrim almanya nın çok muhteşem olduğu yönündedir ayrıca şarkının bir yerinide de türkçe seslendirmeye çalışmışmaları da oldukça hoştu
-
athena iyidir.sahne performansıda iyidi.hele o barış işaretleri çok iyi oldu. ama geçmiş gitmiş. yorum yapsam noolcak yapmasam noolcak.(bu arada yinede yorum yapıyoz ) : )