Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Smashing Pumpkins Josh Homme İle Yeniden

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Smashing Pumpkins Josh Homme İle Yeniden
  • buddyholly • 26 Haziran 2004 00:00 • #595651
    allllaahnn hatta nalllaahhhh
  • aleister • 12 Temmuz 2004 00:00 • #595652
    haberi yazan arkadaşların emeğine saygısızlık gibi olmasın ama haber doğru değil.bahsi geçen sitelere ben de üyeyim ve Billy hiç böyle bir şeyden bahsetmedi ( sanki yan komşumuz gibiymiş oldu ama ). Billy şu anda Eylül'de çıkaracağı DVD'nin miksiyle uğraşıyor, DVD'nin içeriği de tek başına verdiği bir konserden mülhem. Pumpkins'i sırf İha ayrıldığı için dağıttığını sadece 2 ay önce açıklayan Corgan düşündüğünüz kadar da kararsız değil, SP'yi yeniden kurma gibi bir düşünce de aklının ucundan bile geçmemiştir, eminim.
  • smashing • 23 Temmuz 2006 00:00 • #595653
    2 yıl önce yazdım yeni gerçeğe döndü valla billy corgan beni rezil etmedin ya allah ta seni rezil etmeyecek gardaş...
  • lotuscicegi • 22 Kasım 2006 00:00 • #595654
    haber 2 yıl öncesine ait ama ben 4-5 ay önce duydum bu olayı demekki josh homme da yollarını ayrıdı zamanında ve ertelendi bu proje...ama ne yalan söyleyeyim ben sevmem josh denen adamı ne o öyle billy corgan'ın yanında damızlık gibi duracaktı garibim...iyi ki o gitarist olmamış asıl konu bu 2. kuşak pumpkins'in zwanın devamı olması tek korkum bu billy corgan böyle bir manyaklık yapmaz umarım...hatalar ders almak içindir :)))