-
geleim diger yorumlar birbirimizi nasil taniyacagiz ewt arkadaslar yarin orada GARAJ MUZIK BIRIMI- GARAJ VE www.garaj.org
adlarinda kagitlar olacak ellerimizde.
2- niye isim aliyorum isimlerinizi aliyorum cunku dun bir barla anlastim ve oraya kesin gelecek sayisini bildirmem gerekiyor
3- fotoragraf makineniz varsa getirin cunku resimler cekilecek ve bu resimler www.garaj.org'da yayinlanacak
tabii sizlerin cektigi resimleri bize yollamaniz gerekecek
ilginize gercekten cok tesekkur ederim
ORGANiZATOR
BADCATGARFiELD
-
BIRDE ARKADASLAR LUTFEN YANINIZDA GETIRECEGINIZ ARKADASLARINIZINDA ISIMLERINI YAZDIRIN !!!
-
bence herkez bizim eve gelsin hehe:) olmadı fazla olur diosak, bayanlar bana gelsin baylar da başka arkadaşlara nasıl olur?:)
-
ben resim çektirmem, utanırım eheh :p
-
bence gereksiz bir organizasyon.kabile seklinde bara gidilmez gidilse de kadinlar matinesi gibi olur.
bir de o kadar kisinin sarhos oldugunu dusunun iste o zaman garaj sokarlar bu organizasyona katilan arkadaslara o zaman da .org olur.
-
gelmeyi istiyorum ama.. bilmiorum yaww
-
arkdaslar en cok merak edilen birbirimizi nasil taniyacagiz
elimizde garj kagitlari olacak
ayrica benim uzerimde rock'ncoek t.shirtu olacak
organizator
badcatgarfield
-
bende beşiktaş formasıyla gelicem :) bide beşiktaş şapkam olucak üstümde bide saatim olucak :)) artık tanırsınız beni heralde orda :p
-
yarın ne giyerim bilmiyorum ama milletin muhabbetlerine biraz kulak kabartım garajdan olup olmadıkları anlaşılır heralde.
yanımda kim gelir bilmiyorum yolda gördüklerime söylerim onları da tahmin edemediğim için şimdiden isimlerini veremiyorum.
-
yav illa bara mı gitmek zorundayız, alırız şarapları parka gider takılırız. kabile gibi gezmek derdinden de kurtuluruz :) hele bi toplanalım da..