-
Kıskananlar çatlasın :)
-
abi o gelmeyenler warya hepsi çok şey kaçırdılar :) tek kelimeyle muhteşem ötesi süper bi gece geçirdik :) içdik eylendik fotoğraf çekindik vs ve finali sekiz kişi studyoya girerek yapdık :))
-
gerçi ben taximden cevizlibağa kadar yürümek zorunda kaldım son otobüsü kaçırdığım için ama yinede bütün bunlara değdi yani :) ayaklarımda ağrıyo çok bide galiba gitarın teli parmağımı kesmiş kanıo kılavyem kan oldu :(
ama pazar günü tekrar geliyom ben o dediğiniz ama benim bilmediğim yere :)
-
nıhahah çok güzel geçti bende yürüdüm gitistle çünkü ikimiz de aynı yere gidoyorduk ((-; ama deydi yürümeme
-
gittim gördüm içdim eylendim resim çekdirdim gitar çaldım yürüdüm eve geldim
budur yani :p
-
vaalllaa gelmiyenler çook ayıb etti ne diyim bekçi onları bildiği gibi yapsın (((-;
-
valla süper bi geceydi girş ücretsizdi 2 bira da şirkettendi bekçi dansöz de yollamış muhabbet cok güzeldi. ;-)
-
Geldik ama o kadar kalabalık bir erkek grubu olarak çok ürkütücü görünüyodunuz pek yaklaşmadık ama yakınınızdaydık hehe hiçte öyle çok bişey kaçırılcak gibi görünmüyodu.neyse bi daha ki organizasyona artık ;) haber verirsiniz
-
arkadaslar tek kelimeyle superde loki ewt abaza bir topluluktuk ama aramiza bir ara 4 kiz geldi hakkimizi yeme plss :)))))
-
baba en guzeli 8 kisi gecenin 00:30 a kadar studyoda takilmamizdi bardakileri anlatmiyorum digerlerinide resimlerde goreceksinnn
superdii cunkuuu