Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Quartet Muartet - Dokuz Parça

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: Quartet Muartet - Dokuz Parça
  • jeanluc • 25 Ağustos 2004 00:00 • #596201
    birçoğumuza göre daha çocuk sayılabilecek yaşta olan genconun yaptıkları, bizim yaşımıza; dahası birçok kendini müzisyenin sanan çalgıcı ağabeylerimizn yaşına geldiğinde yapacakları açıkçası beni ürkütüyor...
    biraz para biriktirmeli, ufak bi dükkan açmalı şöyle vcd dvd filan.. müziğide bırakmalı... genco gibi tipler olduktan sonra türkiyede müzikte başarılı olmak zor....

tebrikler kardeşim....
  • solucan91 • 31 Ağustos 2004 00:00 • #596202
    volkan ve genco gibi saygın abilerimizin adı aynı albümde geçtiği bi albümde tek yapacağımız yorum mükemmeldir her halde....
  • oktf • 6 Eylül 2004 00:00 • #596203
    volkan öktem'in olduğu yerde kalite müzik var demektir.hiç düşünmeden alıcam bu albümü.
  • aman allahım • 9 Eylül 2004 00:00 • #596204
    bulamayanlar Taxim Ada getirtmiş...
  • aman allahım • 27 Eylül 2004 00:00 • #596205
    İlk başta albümü istavrit ten aldığımı ithaf ediyim. çok beğendim hatta 2.ci şarkı çok çok güsel...Alp ersönmez muhteşem!...Volkan Öktem hakkında bişi deme gereği duymuyorum...Genco Ari özellikle Dün mü? adlı şarkıda kendinden geçiriyor insanı....
    tek beğenmediim şey sarp madenin ego tatmine kaçan ve çoğu yerde kulak tırmalayan gitar soloları oldu. Ama bazı parçalardaki muhteşem gitar rifflerini es geçmek olmaz...
    genel olarak muhteşem,şarapla çok çok iyi giden bir albüm...
    ellere sağlık,doyurdu...