Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nirvana Box-Set'i 22 Kasım'da Piyasada!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Nirvana Box-Set'i 22 Kasım'da Piyasada!
  • drain you • 17 Şubat 2005 00:00 • #597193
    aşığım yaa!
  • moonie • 17 Şubat 2005 00:00 • #597194
    iiğğğrrreeeennnnççççç
  • drain you • 18 Şubat 2005 00:00 • #597195
    hani nerde ben nirvana box diye birşey göremiyorum!!!
  • Boda • 19 Şubat 2005 00:00 • #597196
    ben boda'yım. bir dünyanın aşkını okuyanlar bilir. konuyu saptırmayalım. nirvana'ya ulaşmak diye birşey yok ki dostum. benim bildiğim, müzik grupları kitlelere ulaşmaya çalışır. kitleler müzik gruplarına değil! nirvana box-set'i aldım mükemmel kelimesi yanında basit kalır! özellikle where did you last night...
  • sugar_coma • 24 Şubat 2005 00:00 • #597199
    valla nirvana box ı aldım gerçektende harika
  • Boda • 1 Mart 2005 00:00 • #597200
    Neden insanlar Kurt Cobain'i severler? Çünkü sevmezler.. Sadece tarz olsun diye.. O intihar etmedi.. Onu Courtney de öldürmedi.. O hala Aberdeen'da yaşıyor.. Kimsenin kalbinde değil.. Sadece bir grup.. Neden ciddiye alalım ki?.. O sadece isteksiz bir kaçık.. Smeels like bir kitle oluşturdu.. Yeni bir toplum , Grunge! Ve Kurt Cobain bu toplumun en bıkkın üyesi, gelmiş geçmiş en berbat idoldü.. Yanlış anlamayın ben Nirvana'yı çok seviyorum! Öyle çok ki bu kötü hissettiriyor. Ama bir şey çaktım: Nirvana bir hayat tarzı olamayacak kadar farklı.. Neden Kurt Cobain'e benzemeye çalışıyosunuz? Neden ölmüş olan bir idolü rahat bırakmıyorsunuz? Neden onun hakkında yorumlar yapıyorsunuz? O bunlardan kurtulmaya çalıştı.. Ama bir kere battın mı bir daha çıkamazsın!
    Rüyamda Nirvana konserindeydim. Kurt'le konşuyordum ve şöyle dedi: Sadece Frances için yaşamaya değer'
    O şimdi karanlık ruhunda çıkış yolu arıyor!
    Size Blink_182 ve Avril Lavigne öneririm! Kendinizi iyi hissedersiniz. Çünkü Nirvana başlı başına bir sistem! sistemlendikten sonra suratınıza soğuk su çarpın.. Punk da soğuk bir su gibidir.. Tecrube konuşuyor!!:)
  • Mosquito • 5 Mart 2005 00:00 • #597201
    Daha alamadım box seti kıbrısta olmamdan dolayı. Bu arada Boda Bey Allah'tan seviyorsunuz nirvana'yı. Atatürk te ölmüs bir idol!.. Sen artistlik olsun die böyle bir yazı yazmıssın heralde insanlar bi kisiye benzemeye calısabilir sadece Kurt Cobain'e özel bisey değil o haraketler ya da giydikleri başkalarıda zaten böyle davranmayı kendilerine uygun gördükleri için Kurt'e benzeyebilirler özentilikle alakası yoktur rüyanda görmeye devam et bu arada Kurt Cobain'i
  • sugar_coma • 18 Nisan 2005 00:00 • #597202
    kıbrıstan nefret ediyorummmmm!!!!!!!!!bunu senin için söylemedim!!!!yani kızma!!
  • Boda • 5 Mayıs 2005 00:00 • #597203
    abi lan! bu yorumu ben mi yazmışım! yuh bee! hiç hatırlamıyorum! döverim ben kendimi! sen kasma o yüzden! töbe töbe yaa! harbi bunu ben yazmış olamam! okuduktan sonra kimmiş bunu yazan embesil dedim! sonra bi baktım benmişim:) abi dur yaa! bu bi komplo! herkesden özür diliyorum bu kadar hödük olduğum için! siz elinizi yormayın! ben kendime ettim zaten ediceğim kadar küfür! ayyyh bunu ben yazmdım yaa! kendime demediğimi bırakmadım:) ''s'' harfi bol olan bir sürü kelime:) En başta da bunu hangi kaşar yazdı dedim.:) günahımı almayın! ben kaşar değilim:) hayy sıçıyım yaa! ben mi yazdım bunu bee!
  • feyzasal • 6 Mayıs 2005 00:00 • #597204
    ya biri senin şifreni ele geçirdi ya da sen yazdın da hatırlamıyosun.çünkü martta yazılmış.eski sayılır.senin üslubuna da benzemiyo ayrıca