Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nirvana Box-Set'i 22 Kasım'da Piyasada!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Nirvana Box-Set'i 22 Kasım'da Piyasada!
  • KARGO • 10 Mayıs 2005 00:00 • #597205
    fatıma bende o gozluktern bulsam hemen alacam ama nırvanın kınden aynı ıstıyorum ok bulan varsa satsın bana
  • Boda • 13 Mayıs 2005 00:00 • #597206
    hey şimdi bu gerxek mesajımı yine okudum. ne farketiim biliyo musunuz! bu mesajın bi bölümü doğru. yani en azından Kurt öyle diyo ''bir insan başka birine benzemeye çalışıyorsa kendi ruhunu öldürüyor demektir'' söz böyle bi şeydi. yani en azından bunu anlatıyordu. onu yazan embesil biraz da olsa haklıymış:)
  • Boda • 21 Mayıs 2005 00:00 • #597207
    kurt'ün gözlüklerinin beyazından aldım:) bana onunki kadar yakışmadı yaa:( :) biraz önce box-set i izliyodum. tam kurt'ün suratını gösterirlerken durdurdum.. ve şöyle düşündüm '' Tanrı bu herifi yaratırken en az 27 yıl uğraşmış heralde''.. yaa bi insanın suratı bu kadar mı güzel olur yaa!!
  • METAL MONSTER • 11 Eylül 2005 00:00 • #597208
    kasım 2004 de çıkıyodu ama hala raflardaki yerini almamış
  • Lounge Act • 28 Ekim 2005 00:00 • #597209
    albümü alalı 8 ay oldu türkiyede zaten bulunmuyor ne zaman
    geliceği de belli değil albüm baya iyi olmuş aslında dvd daha iyi olabilirmiş bence daha da çok şarkı konabilirmiş özellikle do re mi
    albümün en güzel parçası bu şarkıyı dinleyince kendimi garip hissettim ayrıca sappy,old age,d-7,verse chorus verse,ı hate myself ı want to die albümün bomba şarkıları kanatimce
    artık bu da nirvananın sonu olmuş oldu elvada kurt......
  • cobain35 • 26 Nisan 2006 00:00 • #597210
    YAA ARKDAŞLAR BU SETİN GELİRİ COUNTRY LOVE KARISINAMI GİDİYO BUNU MERAK EDİYRUMM HABERİ OLAN VARSA LÜTF.