Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ Ankara Buluşması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ Ankara Buluşması
  • karete • 3 Kasım 2004 00:00 • #597463
    var tabi hatta marlin mansona benzeyen hatta aynısı bi arkadaş var nicki killer
  • galtug86 • 3 Kasım 2004 00:00 • #597465
    aaa aşkolsun niye davet etmeyelim...gizem sende gelirmisin?:) kesin gelmelisin!!!!
  • KILLER • 3 Kasım 2004 00:00 • #597466
    selam arkadaşlar buluşma konunda oldukça ilerledik zaman belli oldu 28 kasım pazar yer konunda ise hala belirsizlikler devam ediyo dış mekan olsun diye kara kılmıştık ve 3 seçenek vardı buluşma yeri olarak
    1.atakulenin yanındaki botanik
    2.dikmen vadisi
    3.armadanın ilerisndeki söğütözü piknik alanı

bu 3 ü arasında kara kılmaya çalışırken az önce bana gelen bir mesaj yer konusunda önemli bi gelişmeye neden oldu mesaj aynen şu...

--------------------------------------------------------------------------
    Merhaba, Garaj üyeleri Ankara buluşması için rahatsız ediyorum, Sanırım benden önce davrandıın :-)) bir süredir bende Bu tür bir buluşma için zemin hazırlamaya çalışıyordum. Burada Tılsım adlı bir grupta çalıyorum, yakın zamanda çalıştığımız barı grup olarak devraldık, bu tür bir buluşmaya ev sahipliği yapmak bizi mutlu edecektir, "cebeci siyasal bilimler fakültesi karşısı Üyopta Rock Bar'da" bu buluşmayı gerçekleştirmek için seninle yardımlaşma yapmak beni mutlu edicektir. cevabını bekliyorum..
    Saygılarımla Burç Tankal
    ---------------------------------------------------------------------------

evet arkadaşlar karar sizin enticede bu buluşmada herşeyi ortak alıyoruz bunun için ne dersiniz ayrıca ayarlanırsa garajdaki ankara grupları içinde çok güzel bi konser imlanı olabilir kara sizin buraya koloniye forumlaar veya bana mesaj yazarsanız sevinirim ankara kolonisinide mümkün olduğunca takip edebilirseniz iyi olur
  • designer drum • 3 Kasım 2004 00:00 • #597467
    ya çok iyi olur gercekte.... neden buluşmayalımki mutlaka haberim olsun .. ve buluşamanın yapılacagı yerin .. ana menüde mutlaka kocaman yazılmasını istiyorum ... mükemmel olacak.. ve saat kaç gibi olur .
  • BornToaNimate • 3 Kasım 2004 00:00 • #597468
    evet gruplar birleşsek aynı gece 1 er 2 şer farklı bişiler çalsak ben grubumla birkaç opeth şarkısı hazırlayabilirim
  • irshoot • 4 Kasım 2004 00:00 • #597469
    grup istenirse hala hazır grubum var yer istenirse ben suan ankara üniv. tıp fakultesinde müzik klubunun baskanıym ve biz hersene underground parti düzenliyip dagıtıyoruz bira+canlı muzik vs.(mekan 500 kişinin tıklım tıklım dolduracagı bir yer)yalnız tek sorun tarih 28ine yetişmiyebilir...şimdilik aklınızda olsun ben size haber verirm...kısacası her türlü yardıma varım...soru varsa bana ulaşın 05368762664
  • KILLER • 4 Kasım 2004 00:00 • #597470
    ok arkasdaş bilgiler gelişmelr sürekli buraya yazılacak grubu olupta çıkmak isteyen arkadaşlar bana mesaj atarsa sevinirim buarada gelmek isteyen arkadaşlarda mesaj atsın kaç kişi gelcek belli olsun ankara kolonisinede bakarsanız iyi olur gelişme ve haberler orda sürekli yazıyor
  • angelina • 4 Kasım 2004 00:00 • #597471
    bende geliyorum yalnız tarih zırt pırt deişmesin 28 iyi
  • gizem_cobain • 4 Kasım 2004 00:00 • #597472
    gelelim bari!Allahtan bi mani olmazsa:))))
  • KILLER • 4 Kasım 2004 00:00 • #597473
    bu sefer değişmiyecek geçen ki vizesi olan ve gelemeyen arkadaşlardan dolayı değişmişti ama bidaha yok kesin atrih 28 kasım pazar şu yer konusunuda bi halletseydik arkadaqşlar anakar kolonisine uğrar ve görüşelriniz oarayda yazarsanız sevinirm