Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ Ankara Buluşması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ Ankara Buluşması
  • kRypToNiTe2 • 8 Kasım 2004 00:00 • #597506
    heyttt noluyo ya bakin bu bulusmaya ve killer a laf dedirtmem ona göre
  • KILLER • 8 Kasım 2004 00:00 • #597507
    bu ne böyle hakkatten ne oluyo ne diyosunuz siz ben kimseye zorla gelin demiyorum katilacaklarin hepsi isteyerek katiliyo madem saçma katilma sen kardesim ama lafda atma ve salak salak yazilarda yazma bu bulsmanin amaci hepberaber tanisip eglenmek senin gibilerin kiz veya erkek bulmasini saglamak degil ya herzaman güzel giden biseyin bozulmasi mi gerekiyo
  • SoLiSttt • 8 Kasım 2004 00:00 • #597508
    Arkadaşlar kimsenin buluşmayı engellediği ya da başka amaçlar hakkında kullanacağı gibi bir durum yok ortada...Lütfen yanlış anlaşılmasın!Ortada sadece bassun ile ilgili bir yanlış anlaşılma var..bu durumu killer ve bassun düzeltecektir..eminim!!!
  • mens_cogitans • 9 Kasım 2004 00:00 • #597509
    atakan dostum teprik ediyorum galiba bu işi başardınn :) adını altın harfle yazacağımızdan şüphen olmasın garajın muhtelif bölümlerine. Fazla sallama şu aptal yorumlarıda bu iş güzel olacak eminim de şimdi şu tinerci işini halletsek abi kankalarım olmadan olmaz biliyosun ... :)
  • basssun • 9 Kasım 2004 00:00 • #597510
    yahu bi deli kuyuya bi taş atmış 40 akıllı çıkaramamış ya IQ lar çok düşük ya da sudan nemkapıyolar ya da hepsi çirkin.....
    ayrıca bana salak diyenlere söyliyecek laf bulamıyorum

Valla süper olmuş bu olay bütün güzel kızları bekliyorum ogün bende orda olucam ÜTOPYADA olması ayrı bi güzellik

ne var bu mesajda bütün kokoşları bekliyorum diyemi yazsaydım
    ozaman killer dahamı mutlu olacaktı.......
    bilmemki ergenlik yaşındaya belkide ondandır
    TAKDİR JÜRİNİN.......
  • xyoney • 9 Kasım 2004 00:00 • #597511
    arkadaşlar... buluşmanın amacı kaynaşıp tanışmakken neden böyle polemiklere giriliyor anlamadım... bassun bi tanedir ve yaptığı şakanın gereksiz manalara çekilmesi yersiz...... bırakın da herkes güsel güsel eğlensin... kimse kimseye laf sokma uğraşına girmesin...
  • basssun • 9 Kasım 2004 00:00 • #597512
    Bir önceki mesajımda kırıcı olduysam kırılanlardan özürdilerim
    nede olsa özürdilemek büyüklüğün şanındandır
  • tutsakkahraman • 9 Kasım 2004 00:00 • #597513
    emrecım haklısın ya su tınercılerıde cagıralım hem bende tanısmıs olurum alkolıkler gelıyoda tınercılerın sucu ne..onlardan gelsın artık bende gıtarı getırırım acma halkasıyla calarlar..
  • Countdown • 10 Kasım 2004 00:00 • #597514
    basssun hakkındaki abartılı yorumlarınıza cevaben yazıyorum..
    Yıllardır tanıdığım insandır(bu onu kayırıyorum demek değildir uyarayım)..Yazdıklarını fesata çekenlerin kendi fesatlığıdır buna bişey denmez.Ama abartıp bir de hakaret (salak vb.) edenler olmuş (başta buluşmayı düzenleyen şahsiyet olmak üzere).Uygun kelime ve hitaplar kullanmak zor olmasa gerek.Bu kişileri de biraz saygıya davet ediyorum.
    Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani..ayıptır.

Buluşmaya gelince de "salak" vb. hakaretler yerine "güzel kızlar" gibi iltifatlar kullanan insanların gelmesi bence daha makbul..Umarım hoş birşey olur.İyi eğlenceler.
  • SoLiSttt • 10 Kasım 2004 00:00 • #597515
    yürü be countdown kim tutar seni...sonuna kadar yanındayız bassun..burcta ölee..sen kimseye aldırma!biz seni tanıyoruz..YAŞASIN GÜZEL KIZLAR..... :))