Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ Ankara Buluşması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ Ankara Buluşması
  • GaNgReL • 13 Kasım 2004 00:00 • #597681
    kesin geliyorum hatta bizim eve yüz metre mesafede bu ütopya ehehe evden çıkıp yürüyüp orada olacağım

bu arada ütopya harbiden iyi mekan yani ne bileyim ben seviyorum eğer görmediyseniz sizde seveceksiniz ya fazla reklama girdi nese pazar günü görüşürüz millet....
  • Kanpp • 13 Kasım 2004 00:00 • #597682
    destek veriyorum istanbuldan cemaati toplaip keliyorumm hehehe ama yatacak yer içki sigara yemek (kız) öhöhöhö bunları pulun kelelim...

+98oktan
  • KILLER • 13 Kasım 2004 00:00 • #597683
    arkadaşlar asıl buluşma ankara buluşması kolonisinde yazmaktadır bu buluşmayla ilgilenmiyenler buluşmayı sahiplenmeye çalışmaktadır gelmek istiyenler ankara buluşması kolonisne üye olsun ya da bana özelden mesaj atsın buluşma ile ilgili yukarda yazanlar geçersizdir herşey değişmiştir bunları öğrenek için ankara buluşması kolonisne
  • gitarTELi • 14 Kasım 2004 00:00 • #597684
    flomak ankarada lakın gelemez...!!
  • karete • 15 Kasım 2004 00:00 • #597685
    arkadaşlar asıl buluşma ankara buluşması kolonisinde yazmaktadır bu buluşmayla ilgilenmiyenler buluşmayı sahiplenmeye çalışmaktadır gelmek istiyenler ankara buluşması kolonisne üye olsun ya da bana özelden mesaj atsın buluşma ile ilgili yukarda yazanlar geçersizdir herşey değişmiştir bunları öğrenek için ankara buluşması kolonisne
  • karete • 16 Kasım 2004 00:00 • #597687
  • hydra • 17 Kasım 2004 00:00 • #597688
    ben de gelirim.belki çalarız da