-
kesin geliyorum hatta bizim eve yüz metre mesafede bu ütopya ehehe evden çıkıp yürüyüp orada olacağım
bu arada ütopya harbiden iyi mekan yani ne bileyim ben seviyorum eğer görmediyseniz sizde seveceksiniz ya fazla reklama girdi nese pazar günü görüşürüz millet....
-
destek veriyorum istanbuldan cemaati toplaip keliyorumm hehehe ama yatacak yer içki sigara yemek (kız) öhöhöhö bunları pulun kelelim...
+98oktan
-
arkadaşlar asıl buluşma ankara buluşması kolonisinde yazmaktadır bu buluşmayla ilgilenmiyenler buluşmayı sahiplenmeye çalışmaktadır gelmek istiyenler ankara buluşması kolonisne üye olsun ya da bana özelden mesaj atsın buluşma ile ilgili yukarda yazanlar geçersizdir herşey değişmiştir bunları öğrenek için ankara buluşması kolonisne
-
flomak ankarada lakın gelemez...!!
-
arkadaşlar asıl buluşma ankara buluşması kolonisinde yazmaktadır bu buluşmayla ilgilenmiyenler buluşmayı sahiplenmeye çalışmaktadır gelmek istiyenler ankara buluşması kolonisne üye olsun ya da bana özelden mesaj atsın buluşma ile ilgili yukarda yazanlar geçersizdir herşey değişmiştir bunları öğrenek için ankara buluşması kolonisne
-
-
ben de gelirim.belki çalarız da