-
Sanırım siz müziğimi değil, bunu istiyorsunuz demek istiyor...
-
kompleksli garibin teki gibi duruyor
-
ne kadar güzel muzik tartışıyorsunuz muziğin duyum hali değil sizi ilgilendiren goresel sunumu galiba :)
-
Müziklerini bugün dinledim. Valla bizim buradaki amatör gruplara benziyor ama fena değil. Pek bişey anlamadım..
-
hatun müziğiyle ön plana çıkmak isteseydi, böyle hareketler yapmaya ihtiyaç duymazdı bence..
-
hotunda bısey yok ama kıyafet manyak boylemı para kazanıyolar
-
hotunda bısey yok ama kıyafet manyak boylemı para kazanıyolar
27 Kasım 2004 Cumartesi | Yazan: wolf_31
galiba evet bu tip şeyler çok ne yazık
-
Gerçekten çok merak ettiğim bir grup...Hiç dinlemeden konserine gitsem nasıl olur diye düşünüyordum ama kahretsin maddi durum...
-
En zoru her zaman en sevdiğinizi tarif etmektir .Aklınızdaki binlerce dağınık enformasyonu toparlayamassınız .Kopuk anlatımlar sunarsınız ve dağılır gider , ta ki toparlayacak güç bulana kadar . Bazende öyle bir yapımla karşılaşırsınız ki hakiki bir tarifi yoktur Ecnebi insanlığın "Unique" dediği Queen Adreena'dır . Yani büyü ve kakafoninin karışımı , Tim Burton ve David Lynch'in ortak bir yapımına fon olacak türden kaotik bir fantezinin müzikal dışavurumu ; vibrasyonlu sesler ,eklektik uçuşlar , distortion , depresivite , emprovize lirikler , çığlıklar ve büyü ...Çığlıklar size Hagalaz Runedance vari bir benzetim çağrışımı yaptıysa yanlış yolda ilerliyorsunuz demektir . Ama Runedance'in Şaman saydını elde tutabilirsiniz .. Distortion herhangi bir sert çağrışım yapıyorsa hemen hipotezinizi çöpe atın .Zira zamanında Queen Adreena'yı kategorizasyon çabaları sürerken bunu Alternative Metal ya da Gothic Metal olarak yorumlayıp içinden sıyrılmaya kalkan sözümona büyük müzik dergilerimiz bile çuvalladıklarını kabul etmişlerdi.Sonuç olarak yeni bir janr ortaya atıldı ve tek bir üreticiyle yoluna devam etti . Magic Rock !!
-
bu arada aşşağıda ki yorum www.rock.itu.edu.tr adresinden kopyalanmıştır.