-
valla, bir hatun kişi olarak benim bile ilgimi çekti ve haberin tamamını okuma eğilimine teslim oldum. bune poz ya ! radyodan dinlemiştim. ciddiye alınacak bir müzikaliten sözetmek mümkün değil. sadece hayvani / tahrik edici. ve doğru, David Lynch :))
-
temeller hayvanları tahrik etmek üzerine kurulmustur her seyin özü odur. kimi zaman müzikalite olarak kabul edilmeyenler yapaylıklarıyla kavruladursunlar, hayvanlar çokdan tahrik olmuştur bile.
-
kaplumbaa tarafından www.rock.itu.edu.tr adresinden kopyalanmış olan aşağıdaki uzun yorum kaynak itibariyle erinç isminde bir arkadaşımızın hazırladığı INHUMAN INTEREST DEPT isimli fanzine inden alınmıştır. bunu belirtmek ihtiyacı duydum çünkü insanın yoğun çabayla ortaya çıkardığı bir şeyin kaynağı belirsiz halde her yerde dolaşmaya başlaması hoş olmamalı. İkinci olarak, Katie Jane Garside'ın "poz" diye nitelendirilen duruşunun zorlama olmadığı geçmişe , taa daisy chainsaw günlerine, bir göz atıldığında belirgin hale gelecektir. çok para kazanıyorlar mı? hayır kazanmıyorlar çünkü onlar hala küçük yerlerde konserler vermeyi yeğliyorlar. dışarda onları gerçekten özümseyen bir dinleyici kitlesiyle buluşuyorlar. ama görünüşe bakılırsa Türkiye gibi insanın orasına burasına pek meraklı olan yerlere gitmeye devam ederlerse yoğun talep karşısında kendilerine deniz kenarında iki üç villa döşeyebilirler. müzikal açıdan onları sevmeyenler olabilir. bu çok normal. ama burada grubun müzikal yanından ziyade Katie Jane in hal ve tavırlarından yola çıkarak seviyesiz muhabbetlere girilmesi çok acı. Queen Adreena bir grup. kökeni çok daha eskilere, 90ların başındaki Daisy Chainsaw'a dayanıyor. ve o zamandan bu zamana kadar türkiye'deki gibi bi muhabbet başka hiçbir yerde yapılmadı. ilginç...
-
BlueDAtura dan özür diliyorum . ancak ben bu paragrafı İTU Rock forumunda okudum ve orada maalesef kaynak belirtilmemişti . bense aldığım kaynağı belirtmeyi unuttuğumu bi üstteki mesaj da açıkladım ve kendi kaynağımı belirttim. dediğine kesinlikle katılıyorum. queen adreena hakkında yazılmış çok başarılı bir paragraf yazan arkadaşı tebrik ederim.
-
kaplumbaa kardeş...aslında ben yazıyı yazarken "her yerde" kelimesini seni ve özellikle burayı kastederek söylememiştim. lafım belirttiğin adres ve aynı şekilde yazıyı isimsiz yayınlayan diğer sitelereydi aslında. ama bunu yaparken de pek açık olamamışım. kusura bakma. sana lafım yok yani :)
-
ya anlattıklarınıza bakılırsa gitmek gerek herhalde ben de çok iyi dinleyemedim ama hüsranla dönmek istemiyorum harbiden güzelmi yanı bole kafa sallamaktan boynumun ağrımasını ıstıyorum iyi geliyo arada bır yanı bu derece iyi midir tanıyanlar bişeyler desin bana
-
Garaj'ın ana sayfasında bôle tahrik edici resimler olmasın!
:)))))
Ama anasayfa haricindeki sayfalarda olabilir :P
Poahhaah. Bekçi ne iş ya? Kız tamam, kafa güzelken bôle her yerini göstermiş olabilir, ama bundan faydalanan bizler ayığız yani olmuyo. Günah..
Neyse ben uzıyim ufaktan, yoksa içimden gelenleri söyliycem :)))
-
ayıp ayıp kınıyorum sizi
bir anlık olayı bile değerlendiriyosunuz..
insanın doğal olması kötü bişey mi kadın tüm doğallığıyla işini yapıyor sadece şarkı sölemek marifet değil herkes yolunu bişekilde bulmuşken müdehale niye..
bence (ilgili grubun) müzikleri zevk meselesi
depresif müzikten hoşlanalar için ideal ama DEMLİK kafa sallamak istiyosan bu pek uygun olmaz çünkü kıpırdamadan izleyeceğine eminim :)
-
Eğer saatlar süren bir konserin ilanı 2-3 saniyelik şu seksi resim karesi ile yapılıyorsa, ben o gruptan şüphe duyarım arkadaş..
-
ben bu konsere nası gidemem yaaaa. ağlamak, haykırmak istiyorum