-
Evet arkadaşlar, dağıtıyoruz 4 Aralık akşamı... Herkesi bekliyoruz,
-
Taksim inlemeli seslerimizle:)
Headbang'in kralını yapıcaz :)
-
Hikaye bunlar siradan bi parti !!! imaji yaratabilir ilk bakista ama super bi sinevizyon sov olacakmis kacirmayin;!!!! veeeeee divine o gece Gothic metale doyuracak hepimizi mutylak gitmek gerek!
-
paralar cebe dimi bende yedim kımı kandırıyosunuz kimiii
-
Sen öyle düşünüyorsan dostum seni çalışmak için bizim ekibimize alalım ok? YardımlasaRock Team de yerini al ve gör paralar cebe mi atılıyor yoksa bağış mı ediliyor? Bu partinin gelirleri canlı olarak partiye gelen insanlara anons edilecek ve p.tesi günü LÖSEV in banka hesabına yatırılacak ve makbuzu da sitelere eklenecek hepiniz de göreceksiniz...
Birşeyler yazarken ya da konuşurken ilk önce kendinizi bilin, yoksa size haddinizi bildirirler...
-
Fiş kesiyo musunuz? :p
Böyle organizasyonlarda hep çeşitli şüpheler oluşur insanların aklında. Önemli olan bu şüphelerin oluşmasını sağlayan etkenleri yoketmek.
'Haddini bildirmek' biraz yanlış olmuş orada.
-
sadece dj mi var rockla ne ilgisi var dj olayının?
-
ya ne şüohesi doğuyor sizde anlamıyorum zaten yardımlaşarock konseri olmuştu şüphelerinizi yenin güzeldi konser hakan bişi yapıyoruz diyosa yapar
-
ya abi illa saçmalayan birisi çıkacak. inanmıyorsan hakanla beraber bankaya gidersin nası yapılıyo öğrenirsin. bikerede eleştirmek bok atmak için değildi adam gibi bişeyler yazmak için oturun şu klavyenin başına..
-
yok abi illa dangalak ruhlu insanlar çıkıp ortalığı bulandırcak yoksa içleri rahat olmuyo ya da dikkatmı çekmek istiyolar nedir taksim meydanında soyunsalar daha dikkat çekerler ya neyse genede karalıyıcı ve golgeleyici mesaj atanları kınıyorum