-
Evet arkadaşlar,
Partimiz çok süper geçti, çoştuk, kafalarımız güzel oldu ve müziğin tadına vardık. Hediyelerimizi dağıttık. Bence gecenin en anlamlı hediyelerinden birisi Yavuz Çetin Satılık Albümü idi. Bize EP lerini verip hediyelerimize katkıda bulunan gururumuz AgorA ya teşekkürler. Konser biletleri için Anima ya teşekkürler...
Şimdi gelelim diğer gerçeklere;
Sadece 30 kişi geldiği için GaRaJ dan gelmeyenlere bir daha teşekkürler..!
Sadece 90 milyon civarında bir bağış yapacağımız için kendimizden utanmamız gerektiğini vurgulamak istiyorum..!
Eylemlerimiz sürecek, tek başımıza kalsak da..!
Bazılarımızın bir yerlerine kına yakması için Hint Kınası kullanmalarını öneririm...
-
Hint kinasi lazimsa ben bizzat ulastirabilirim... Öncelikle grup arkadaslarimla ve Constantinopolis elemani suha ile butun gece kafa sallayip costuk ve eglendik Ne mutlu ki! bu yardimparty sini engellercesine destekleyen(sanirim demek istedigim anladi gerekenler)lere cok teşşekkur ederiz!!! Hepimiz dely gibi eglensekde icerideki insan sayisi gözumuzden kacmadi... Umarim diger organizasyonlarada ayni duyarliligi gösterirsiniz! Biz elimizden geleni yapsakda AgorA grubu olarak bu sadece bizim elimizden gelenlerle olmuyor!
Teşşekur ederiz !
Divinemusic cabana minnetarim. Hic hiz kesmemek lazim dost.. Elbet bir gun herkeze ulasicaz.
-
hakan onceden haber verseydin isimizi ona gore ayarlayip gelirdik..
-
Abi herkese ayrı haber vermeye kalksak düşünün halimizi. Eklenmedi işte haber ne yapabiliriz ki. Ama bundan sonra çok şey yapacağız, kuşkunuz olmasın,
-
ulan ben herkes miyim? haydaaa buyur burdan yak.
-
bi daha haber verme zaten.. hesap numarasi ver ben oraya yatirim parami.. adama bak yaa.
-
Ya sevgili basscım beni deli etme :D
-
bak hala konusuyor yaa.. moruk ayrica bana "--x_X_x--" in adresini bulun. hayatimda ilk defa bi adami bu kadar cok dovmek istiyorum...
-
http://www.sadistpark.com/dekont.jpg
ahanda size dekont. Gelen arkadaşlarımızın katkılarıyla dün Hakan'la beraber gittik bankaya yatırdık. Bu cebe indiriyosunuz diyen arkadaşlara ispattır...
-
Bu cebe indiriyosunuz diyen arkadaşlara ispattır...
arkadaslara degil "hiyarlara" olacak..