-
Tuluyhan Uğurlu , Türkiye de , ucra yerlerde , müthiş konserler veren , TV programlarında izlediğim kadarıyla , içinde parıldayan bir güneş barındıran , çok değerli bir sanatçı.Ankara 'da gereken desteği bulur diye düşünüyorum.
-
tuluhan uğurlu benim için özel bir yeri olan tek sanatçı .anadolu motifleriyle piyanoyu birleştirerek ortaya çıkardığı harika eserleri insanı batı ve doğu arasında bağ kuruyor.istanbuldada istiyoruz o nu seni çok seviyorum :))))))ankaraya mı gitsem acaba?????onu sevenler her zaman özeldir................
-
Türkiyenin dört bir tarafında hangi hazineler varsa gizli kalmış,bunları gören, bize kendi yorumuyla anlatan,kendini kaybetmemiş kültürünü çok iyi tanıyan.Türk tarihine ve milil değerlere farklı bir yorum katan piyanosu ile,Atatürkçü bir o kadar da radikal bir insan.Seni tanıdığım için çok şanslıyım.
-
Biz Türkiyeliyiz.Bunu kendi bütünleştirici cümleleri ile anlatan,[eşitlik, özgürlük,kardeşlik] müziğin bütünleştirici etkisini dalga dalga hissetdiğimiz ender insanlardan bir tanesi.Tarih kokuyor ,biz kokuyor,Atatürk kokuyor,resitallerinde.Başarılarının devamını dilerim.