-
yazık olmus yaff!!!
-
metal müzik dünyası için büyük bir kayıp bu bizki panterayla büyümüşüz cidden çok acı ve büyük bi kayıp
-
ne yapalım VATAN SAĞOLSUN
-
Babalar yeni okuyorum öldüğünü...Burda arkadaşla kahrolduk...Artık bizim için 9 Aralık kutsal anma günü olacaktır...Şimdi 'Darrell' şerefine şarap + I'm broken takılıyoruz...Harbi we are broken!!!
-
sadece büyük gitarcılara şan olacak bi ölüm bu sahnede ve gitarıyla bütünleşmişken the end
-
uzun zamandır PanterA dinlemiyodum ama duyduğumda resmen şok oldum!!!Cemetary Gates dinliyorum uzun bi aradan sonra...Başımız sağolsun.Dimebag Darrell a rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum...İyi uykular sevimlilik muskası...harbi çok sevimli adamdı bea!!!çok yazık................
-
resmen duyunca apıştım kaldım acaba ne amaçla vurmuş serefsiz???
-
babalaar bu haber 94 de cubaın ın olumu kadar etkıledı benı artık ne dınleyecegımızı sasırdık heberı yenı okuyorum şok oldum resmen pantera iyiy di darrell abbott' la neyse daha kotusu olmaz umarım bu amerıkalılar cıldırmıs......mıllet rock kan kaybedıyor....!!!!!
-
1'er YTL toplayıp çiçek alalım...Sessiz Çığlık - Günahkarın Doğuşu adlı gereksiz ama emek harcanmış demomuz çıkıyo. ocakhta.mail atın gönderelim.
-
abi nası yaa olamaz!böyle birşeyi hangi şerefsiz ne amaçla yapar anlamak mümkün değil imdi acayip küfür edesim geldi!