-
Bilemedin vallahi, ne desem boş, ecel...sahne şovunda zirve bu olsa gerek...rahmet dilerim.umarım ölenlerin canı yanmıyordur.
-
Darrell'ı bir Pantera fanı öldürdü,bir nevi intikam. "Anselmo uyuşturucu parasını nereden bulacak,hayatımı mahvettin,grubu mahvettin" diyerek öldürdü,saçı dolayısıyla değil. Cenaze törenine Anelmo çağırılmadı,Dimebag'in kardeşi Paul acıklı bir konuşma yaptı,Megadeth'in beyni Mustaine tüm metal camiasıyla arasını düzeltmenin vakti olduğunu söyledi. Dimebag uzun saçları yüzünden öldürülmedi yani.
-
güsel bir gitaristti saçla alakası olduğunu sanmam benim saçlarda aynı amatehdit eden yok
-
yaw inanılmayacak bişey lanet olsun ı'm broken
-
yarası hala taze
-
yüksek müsadenle garaj bekçisi:)
ben bu herifi olduren herifin annesini olduriyim:)
(daha çok şey yazarım aslında da en başta uyduk garaj kurallarına:)
-
26 aralık 2004 tarihinde taxim ali ağa camiin de ikindi namazına müteakiben gitarist darrell abbottiçin mevlit okutulacaktır...
-
'Diamond' öldü ve hala buradaki bazı arkadaşlar bununla dalga geçebiliyor !!!! ilginç yoksa o acidciler vs. metalciler günleri metalciler vs. soytarılar(kofti) günlerine mi dönüşecek .arkadaşlar heavy metal büyük bir yeteneği kaybetti biraz saygı lütfen,bu kolay geyik yapılacak bir mevzuu değildir belki çoğunuz bizlerin türkiyede heavy metal şu haline gelene kadar neler yaşadığımızı bilmiyorsunuz ama ...heavy metal sadece müzik değildir HAYATA KARŞI BİR DURUŞ BİÇİMİDİR!!! hail to all metal fans (it never die in our black hearts)
-
Tum metal aleminin basi sagolsun.
-
öldüren adam psikolojik tedavi görüyormuş.annesi uslu durduğu için ona bir tabanca almış.ben öyle duydum.