-
evet...sana çok katıldım flomak...
-
canlı performansları sıfır
-
evet arkadaşlar yaa eleman doğru söylüyo...gidin meb'e akustiği 0 olan, bütün sesi duvarların yuttuğu bi ortamda 15 ytl bayılarak koltuk tepelerinde konser"izleyin"!!!...hemde rock konseri...hadi iyi eğlenceler size...
-
Oğlum bak bu konser için 15 lira bayıldım..
önüme gecipte ayakta izlemeyin şunu...
ya hep beraber oturalım ya da hep beraber ayakta duralım..
Sevgili müzik Dostalarım lütfen ya!
-
bilet kalmamış...
ama benim biletim var :B
-
ya hocam ben bu ayakta izleme olayını anlamadım bilet aldım ama herif arkasına ayakta yazdı kıllandım bu işten. konserin verileceği mekanı hiç görmedim anladığım kadarıyla tiyatro salonu gibi bi yer heralde .millet oraya gidip tiyatro izler gibi oturup konser izlemezler insallah tek temennimiz budur yani mor ve ötesi rock yapıyo diye tanıdımız elemanlar ve benim bildiğim rock konseride ayakta izlenmez kısacası kimse orda otursanıza len tribine girmesin kafayı gömerim valla
-
Arkadaşlar siz akustiği düşünmeyin bence. Adamlar dünyanın en iyi ve en pahalı olan Adamson marka hoparlörleri kuruyorlar.Ben İzmit fuar alanında dinledim daha önce kim kurduysa ses hep yankı yapıyordu bu adamlar Adamsonları kurmuşlar mükemmeldi merak edip markasını alıp sitesini bile inceledim. www adamson pro audio com
-
ben gittim,başta "çok kötü" falan diyodum ama MVÖ gelince mükemmel oldu...çilekeş de çok iyiydi
-
ya şu mvö süper grup arkadaş
-
ön sıralardaydık çoştuk gayet iyidi çoluk çocukla uraşmak zorunda kaldık ama o kadarda olur :)