-
havalandırma çalışmıyodu piştik ama deydi. Altıncı sıranın ortasında oturduk. Muhteşem konserdi.
-
piştik yaa üfff daha mor ve ötesi çıkmadan salon iğreç kokmaya başlamıştı e tabi çilekeş o kadar zıplatırsa olacağı budur
-
Konser dündü yorumları şimdi okudum. Biraz abartmışsınız arkadaşlar. Performans fena değildi işte çaldılar gittiler. Konser salonu ise Ankara'nın en iyi yerlerinden biri. Rock konseri için ne kadar uygun orası tartışılır ama Şura salonu birçok büyük konsere ev sahipliği yapan bir yer. Aranızda kaçınız klasik müzik dinler bilemem ama Ankara Müzik Festivali her sene burada yapılır ve akustik sorunu olmaz. Havalandırma arka taraflarda çok iyidi. Sandalyelerin arasında sigara içmeye yetecek kadar bile! Ama unutmayınki salonu amacı dışında kullanıp kapasitesinin 3 katı insanı oraya tıkıyorsunuz bu son kaçınılmaz. Ama aralarda dışarı çıkma fırsatı olduğu için arkada keyfimiz yerindeydi. Bir konser daha böyle geçti...
-
konser iyidi çok kalabalıktı :)
-
Ben iki grubunda konser performanslarını beğendim, harika bir konserdi.Gerçi çilekeş coverları kötü söyledi.Ama kendi şarkılarıyla coşturmayı başardılar.Mor ve Ötesi'ne gelince 10 yıldır kaliteli müzik yapan bir grup, bir çok sahnede çalmışlar ve Ankara'da yine bizi coşturmayı başarmıştır.
Gerçi bu coşma fazlasıyla terlememize yol açtı ama böyle güzel bir konser için bu kadarcık şey çekilir.
Şura salonuna gelince.Ben bir kötlüğünü görmedim valla.Konser sırasında havalandırmayı filan düşünecek halim yoktu.Benim için önemli olan ses sistemi ve sahneyi görebilmemdi.(Birde ezilmemem:D ) Ve bunlarıda yaptıktan sonra benden mutlusu olamaz ya da daha mutlu olamam o akşam.
-
bence süperdi çilekeş de iidi kalabalığa ve sıcağa katlanmaya değerdi :))
-
yine muhteşemlerdi ama 24 ekim konserleri daha iyi gibi geldi bana sanki
şu "4. albümün hepsini çalalım" durumundan kurtulsalar iyi olur
en önden izlemek hakketen mükemmel oluyormuş...
bu sefer saklıkentte mutlaka izlemek lazım