-
ilk yorumu ben yapayım :) herkese tavsiye edilir..zaten bir çok yerde garaj bu ozelliği ile yani Garamp ile anılır. garamp ile garaj veritabanındaki winamp ile dinlediğininz şarkı hakkında ne varsa karşınızı çıkar .şarkı sözleri vs..
-
güzel
-
vay be süper bişimiş doorusu!
çok tavsiye ettm herkeslere...
-
ben begenmedim arayuz cok kotu... bilgisayrıma hic yakısmıyo cizgi karakterler daha ciddi bir skin olsaymıs guzel olurmus..Monitorumun ortasında koskoca bi bekci kafası cıkıyo hic hos degil..
-
Tüm pencereler güzel de, Winamp' ın kendi penceresi berbat. Simge durumuna küçült tuşu bile yok sanırım. Ve equalizer'ı nasıl açacağım winamp penceresinden? Skin de, sanki garajdaki 16 yaş altı kişilere hitap eder gibi çok çocuksu olmuş. Garaj penceresinin boyutlarının kitli olması da güzel değil. Kendi dizaynıma uymuyor. Aslında düşünce güzel, hayata geçirme güzel ama dizayn kötü. Bence winamp'ımızın aynı kalacağı ve sadece garaj penceresinin ekleneceği bir modül olması daha iyi olur. Yine de elinize sağlık. Bunların emek isteyen işler olduğunu bilirim. Daha tanıtma sürümü zaten, sanırım o nedenle böyle.
-
evet genel kanı bekçi arayüz beğenilmemiş..e bi zahmet değiştiriver sende :)
-
şarkı sözlerini bulması vs.si güzel olmuş ama pl kötü olmuş ml yi zaten bulamıyosun equalizer da aynen yok bunlara bi çare bulun logoyu değiştirin
-
ya arkadaslar iyi guzel sozlerı falan gosterıyo hemencecık ama yaaa cızım kotu olmus ona bı carı bulunmalı!!!!!
-
Arkadaşlar GARaJ penceresi, playlist penceresi ve equalizer pencereleri zaten winamp'ın kendi pencereleri. Bunlar skin'e dahil değil. Onları isterseniz siz açıyosunuz.
Equalizer da winamp'ın herhangi bir yerine sağ tıklayıp equalizer'a tıklarsanız açılır. Bu kadar basit. Playlist de aynı şekilde. Kullanımdaki tek dezavantaj bence çift tıklandığında boyutun ufak olduğu 2. bi modun bulunmaması ve simge durumuna küçültme düğmesi.
Bunların haricinde bir kusur yok bence. Bug'a da rastlamadım.
-
hoş bir program gerçi buna benzer program vardı ama gerçekten görünüşü ofsayt yani..