-
sadece plug in i kullanamıyormuyuz henüz yüklemedim eski versiyonunu baya bi önce yüklemiştim yanılmıyorsam olmuyordu illa garaj skini kullanmak zorundamıyız.eğer öyle ise hiç user friendly olmamış
-
ya bunda karaoke var mı yoksa konulabilir mi ona göre yükleyeceğim :D
-
ınsallah cıkrada bı3 de rahat ları3 yarabbım
-
"Eskiden kullandığınız skinleri kullanmaya da devam edebilirsiniz." demişsiniz bunu beceremedim, bilenler bilmeyenlere anlatabilir mi?
-
manyaaakkk bişe yaaa
-
link bozuk mozuk değil arkadaşlar bakın cillop gibi çalışıyor, garaj bekçimiz sağolasın süper olmuş bu ya....
-
Yav vallaha bozuk. winzip dosyası iniyo ama açılmıyo.. Bekçi!
-
Çok güzel çalışıyor ama bazı arkadaşların da belirttiği gibi arayüzü ben de garipsedim. Yani, o bekçi kafasına daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Altı aydır değişmemiş ama benim de temennim değişmesi yönünde...
-
"this skin uses recent version of winamp" gibi bir hata mesajı aldıktam sonra açılıyor. esprili bir skin. ama doğrusu pek kullanışlı değil. yine de şarkının bekçinin bıyıklarında yükselip alçalması hoş olmuş :)
-
abi karacahilmisinz anlamadım ya çok basit kullanımı diğer skinlere geçmek içinde winanpın sol üstüne tıkla açılan bölümden skins e gel ordan seç hangisini istiyorsan bu kadar basit