-
arkadaslar gecenlerde boyle bi haber de baska bi net sitesinde cikti ve sanirim bu haber yanlis !
Kazim koyuncu nun kan'a ihtiyaci yok bu yanlis bi posta ve bi sekilde birine ulastirilmis gelen adam da aynen baskalarina yollaya yollaya butun net alemine dagildi bu haberin gercekle bi alakasi yok ...
-
durumun böyle olduğunu yeni duydum ve çok fazla üzüldüm.benim kan grubum tutmuyor ama herkesi duyarlı olmaya çalışıyorum.lütfen arkadaşlar şarkılar canlıyken güzel...
-
msn'e post ediyorum...
-
Evet boyle durumlarda yerteri ilgi veriliyor alllaha şükür.
-
"ŞARKILAR CANLIYKEN GÜZEL" kampanyası yapalım, "yalnız" çok güzel söylemiş bu sözü. Hepimizin başına gelebilir, herkes etrafına haber versin, zor bulunan bir kan grubu.
[Not: ilyas@kargart tam bir email adresi değil, eksik mi yazılmış?]
-
Kanım O Rh-. Az önce bu haberi okudum. Kan gerekiyormuş. Hangi ilde tedavi gördüğünü yazmamışlar ama sanıyorum Ankara değil. İstanbuldur büyük ihtimalle. Orada olsaydım ve her zaman olduğu gibi aptal hemşireler "siz kan veremezsiniz zayıfsınız" deseydi bile verirdim kanımı. Sadece dua etmekle elim kolum bağlı. Üzgünüm.
Email adresi eksik, ulaşmak mümkün değil mi yine de destek vermek için?
Üzüntü, içsıkıntısı.
Onur
-
Buldum... Doğru eposta adresi:
[email protected]
www.kargart.org da internet sitesi.
İsteyen ulaşsın.
Onur
-
Gönderdim de email, cevap henüz gelmedi ama böyle bir adres var doğru. Cevap gelirse de belirticem burada.
Onur
-
benimde kan grubum tutmuyor.. acil şifalar diliyorum en kısa zamanda iyileşmesini umuyorum..
-
alla alla bu adam kansermiymiş, allah şifa versin