Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurt Cobain Ölüm Yıldönümü

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Kurt Cobain Ölüm Yıldönümü
  • sugar_coma • 5 Nisan 2005 00:00 • #602508
    bu hafta ağlamayı düşünüyorum ama artık onu hayata geri döndürmek imkansız o sadece derin bir uykuya yattı bunun sebebide o çiçeği koklaması ve derin uykuya yatmasıydı yanında onunla birlikte boda da var dediğin gibi onu müzikle anmalıyız
  • ngb_apeiron • 5 Nisan 2005 00:00 • #602509
    son 25 yılın otoritelerce secilmiş en iyi sarkısı olan Smells like teen spirit bile sadece Nirvana nın ve Kurt Cobain in kalitesini ortaya koyar.. Kaldıki sadece 4 akor luk bir parcanın böyle büyük bir basarıya ulasması müziğin sadece kabiliyetten değil ruh gücünden ortaya cıktıgının bir kanıtıdır...bugun sebepleri dusunmeyelim sadece Nirvananın sarkılarını dinleyelim Kurt un o acı dolu sesinden biz de biraz acı cekelim ve içimizde dolan o acıyı belki bir sigera belkide bir damla gözyasıyla bosaltalım ve biliyoruzki onun sarkıları ve acı dolu sesi ölünceye kadar içimizde canlı kalıcak.. Grunge is dead...
  • firstmansharp • 5 Nisan 2005 00:00 • #602510
    öyle veya böyle bedensel olarak dünyada yok...
    ama önemli olan şu ki hala yaşıyo
    onu yaşatan şeyler ardında bıraktığı NIRVANA
    ve müthiş şarkıları...
    ruhu hala geziniyo....
    bugün yapacak tek şey...
    şarkılarını tekrar dinlemek...
  • Anaemia • 5 Nisan 2005 00:00 • #602512
    hala onun gibisi yok gelmedi gelemez zaten hareketleriyle yaptklarıyla diğer rock şarkıcılarından kolayca ayırt edilebiliyordu kısa diyebileceğimiz müzik hayatına çok ama çok büyük işler sığdırdı huzur içinde yat Kurt Cobain...
  • sugar_coma • 5 Nisan 2005 00:00 • #602513
    kurt cobain hala yaşıyo ama gerçekte yaşadığı yer ise boda nın dediği gibi eberdeen halk kütüphanesinde içiyo
  • Forever_ROCK • 5 Nisan 2005 00:00 • #602514
    GRUNGE IS NOT DEAD.
  • the coolizm • 5 Nisan 2005 00:00 • #602516
    ağlamak çare değil olmadı da mutlak olan bu süre içersinde...kurt bazı şeyleri ve kendisini anlamamızı istiyordu ve ben.. kurt seni anlıyorum yaptığın ve ortaya çıkardığın işler sayesinde hissediyorum senin ruhunu...
  • Boda • 5 Nisan 2005 00:00 • #602517
    ne diyebilirim ki? burası cidden hüzün, keder ve endişe kokuyor. ama siz onu anlamamız gerektiğini söylüyorsunuz. onu anlamak mı istiyorsunuz? iyi öyleyse o sadece ''barış sevgi ve anlayış'' istiyordu. haydi bunu ona mutlu olarak hissettirelim. o zaten hayatı boyunca mutsuzdu. hayranlarında uyandırdığı duygunun acı olduğunu biliyor. ama o ışık tuttuğunu düşünmeliydi. neden biz de onun acısına acı ekliyelim. bırakalım da bizi mutlu görsün. çünkü o herkesi seviyor. öyle büyük bir kalbi varki. ve o kalp için hepimizin elinde bir bilet var. tek yapmamız gereken orda mutlu olmak. hem neden hep kötü yanından bakıyorsunuz? iyi yanı da var. onun bu davranışı bizi onu anlamaya zorluyor. ve inanın bana something in the way'i dinleyen ve ağlayan herkesi o görür. onu mutlu yapalım lütfen! mutlu olun! ilk önce kendiniz sonra da Kurt Cobain için... en azından bir gün... barış sevgi ve anlayış..
  • sugar_coma • 6 Nisan 2005 00:00 • #602519
    bunu o kendi şarkı sözlerinde kullanıyo
  • Boda • 6 Nisan 2005 00:00 • #602520
    yani ne uzatıyoruz? o mükemmeldi bu kadar. hepimizin anlatmak istediği bu değil mi zaten? ama bazen onu anlamak zorlaşıyor. benim için bile.. ama yine de anlıyorum. onun hayatı boyunca istediği tek şey ünlü olmak değildi. o sadece müzik yapmak ve kafa dağıtmak istiyordu. tabi bi de sorunlaını unutup onları sonsuza dek cehennemin dibine yollamak! ama o vokalist falan olmak istemiyordu. bunu aklının ucundan bile geçirmemişti. bunu ben uydurmuyorum kendisi anlatıyor önüne çıkan her gazeteciye. en azından anlatıyordu... sonuç olarak o ünlü oldu ve bunun hayatı boyunca istediği şey olmadığını fark etti. ama öyle çok b.ka batmıştı ki artık geri dönmek için çok geçti... umarım şimdi olduğun yerde mutlusundur Kurt....