-
şimdi nevermind'ın en sonundaki nameless midir nedir o şarkıyı dinliyorum.. cd korsan olduğu için ses çok bozuk.. ama olsun böyleyken bile duyguyu mütiş veriyor. zaten önemli olan da bu değil midir?
Kurt Cobain aranızdan bazı gereksiz şahısların dediği gibi şişirilmiş olsa bile insanların sevgisini kazandı. şu anda zaten MTV'de nirvanayı 3 ayda bir veriyorlar. demek istediğim şu ki artık popüler falan değil nirvana! yani çok az bir ihtimal rastlarsan eğer kliplerinden birine kanalı zapla!
şimdi de in bloom'u dinliyorum. şarkılarının 2-3 akordan oluşuyor olması daha iyi aslında. çalmak çok kolay oluyor. bizi Kurt Cobain ve saz arkadaşlarına gönülden bağlayan şey onların bizim gibi olması!
çekemeyenler dinlemesin! zorlayan yok burda! bari şunu bu başlık altında yapmayın!...
-
"...I'm worse at what I do best
And for this gift I feel blessed
Our little group has always been
And always will until the end..."
-
Şu üç akor beş akor meselesine takılanlara...
Kardeşim sanatın değerini zorlukla ölçeceksek rock çok alt sıralarda kalır.Break dansçıları da en büyük sanatçılardan olur heralde.Adam kafasının üstünde dönüyo ne demek .
-
allah rahmet eylesin diicem ama intihar edene de allah rahmet eylemez ki ;) acı 1 kayıp
-
nirvana bi efsane..kurt cobain da bi efsane...
-
love and death the murder of kurt cobain(aşk ve ölüm:kurt cobain cinayeti) adlı kitap tüm tartışmalara son verecek gibi görünüyor :)
http://www.ideefixe.com/...p?sid=tx8w6kog16cxgmt6ziuf
-
benim için çok anlamı var. müthiş şarkılarıyla,yorumuyla,sahne duruşuyla bnm içn bir ilahtı. .rahat uyu her zaman seni düşünüyor ve dinliyor olucam. . mawiş gözlüm:'((
-
KURT COBAİN'i ben 24 saat anıyorum müziğiyle zaten.Ama ölüm sebebininde iyice araştırılmaması beni sinirlendiriyo,sizce hem öldürücü dozun üç katı eroin hemde shut gun'la ağzına ateş edebilmesi mümkünmü??Bence diill.. o kadın ise elini kolunu sallayarak geziyo ve veda mektubunun sonunda country nin el yazısıs ile yazılar tespit edildi ama.......
-
ben KURT COBAİN'i zaten müziğiyle 24 saat anıyorum denilebilir ama ölüm sebebininde bi kenara atılması beni sinirlendiriyo.Sizce hem öldürücü dozun üç katı eroin i alıp hemde shut gun'la azına ateş etmesi sizce mümkünmü?? bence diğil,hem o veda mektubu diye geçen mektubun sonunda country 'nin elyazısı ile yazılan yazılar tespit edildi ama.... !! okadın şu anda elini kolunu sallayarak geziyo buda beni çıldırtıyo.......
-
ben KURT COBAİN'i zaten müziğiyle 24 saat anıyorum denilebilir ama ölüm sebebininde bi kenara atılması beni sinirlendiriyo.Sizce hem öldürücü dozun üç katı eroin i alıp hemde shut gun'la azına ateş etmesi sizce mümkünmü?? bence diğil,hem o veda mektubu diye geçen mektubun sonunda country 'nin elyazısı ile yazılan yazılar tespit edildi ama.... !! okadın şu anda elini kolunu sallayarak geziyo buda beni çıldırtıyo.......
26 Nisan 2006 Çarşamba | Yazan: cobain35
abi, bir kere daha yazsana ben tam anlayamadım aşağıda 2 kere yazmışsın ama.