-
istanbullu arkadaşlar bence zaten izmirde yeterince grup var baksanızda taksimi bile nerdeyse ele geçirdiler! bu yüzden yönelmeyin bırakın kendileri yapsınlar, bence istanbulu geri alalım onlardan:)
-
festivale herkes izleyici olarak katılabilir arkadaşlar yaş sınırlaması da yoktur. giriş sorunu yoktur. herkes gelsin. hemde ücretsiz daha ne olsun.
-
bir mail adresleriniz yok mu yoksa ben mi göremedim?
-
Ne ulaşım karşılanması hepsi size ait oluyor ben ege mezunuyum konser vermek için bahar senlşklerinde çırpındık adamlar o kadar ilgisiz ki kendi öğrencisine bile ilgi göstermiyor. hatta konser platformu traktörün kasası desem herhalde herkes ağzı hariç heryeriyle güler tabi ki ses düzeninden bahsetmeye derek yok çift gitarlardan birini feda etmeniz gerekiyor durum bu arkadaşlar tecrübemi paylaşıyım dedim.
-
bu haberi daha niye burada tutuyorsun bekçi aga...
yalanın önde gideni bir festivalden bozma, öyle bişi bu...
kaldırın yahu şunu artık...
böyle iş bilmez bir şekilde organize edilmeye çalışılan bir organizasyondan hiç bir şey olmaz...
-
demoda kendi bestelerimiz mi olcek??
kardesim ya bu ne kac tane sey istiyolar bunu yapana kadar senlik biter
-
daha 1 2 hafta önce ege üni.nin satranç turnuvası için izmire gittim.Çok güzel bi organizasyondu.Herkes çok anlayışlıydı ve bize çok iyi davrandılar.Bu konser olayı nasıl olurda rezil felan olcak diyosunuz orasını bilemiyorum.Ama yetkililer biraz ses sistemi ve reklam üzerinde yoğunlaşırlarsa eminim üstesinden gelirler.
-
düzgün bilgi verilse gelicez ama soru sorucak bi muhattap arıyoruz
-
beğenmeyen katılmasın kardeşim ne kasıyosunuz kendinizi
sanki zorla çaldırıcaklar
çalmayın yani mecbur diilsiniz
-
hadi gayret biraz destek... biraz ilgi ,biraz fedakarlik