Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Boşluk - Darkpast :: İlk Kayıt

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Boşluk - Darkpast :: İlk Kayıt
  • dArkPAst • 28 Nisan 2005 00:00 • #604196
    Bence Güzel...
  • Captainalien • 28 Nisan 2005 00:00 • #604197
    valla, bence de.......
  • james • 28 Nisan 2005 00:00 • #604198
    " :)
  • kickyourazz • 28 Nisan 2005 00:00 • #604199
    güzel olmuş tebrikler..

escape to darkness
  • zeta • 28 Nisan 2005 00:00 • #604200
    çok güzel olmuş bnce..
    sözler çok iyi bence..
    tebrik ederim..
    diğer şarkıları da büyük bir merajkla bekliyorum..
    bi de kendimi ilk dArkpAst hayranı sayıyorum..
    [her yere de yazıyorum valla bunu]
    neesee çok beendik..=o)
  • xeroquark • 28 Nisan 2005 00:00 • #604201
    6/10
    1:45 ten itibaren 2. gitar muted gitar yapacağına vokal solosunu atsa daha güzel olmaz mı vokalle eş zamanlı? Böylece daha da yükseltmiş olursunuz atmosferi. Ayrıca solo atılırken de 2. gitar daha belli etse kendini arkada..

vokal cem karaca'yı andırmakla birlikte gayet başarılı, biraz daha kendi tarzını yaratmalı.

bas çok sade dinlerken hep birşeyler bekledim bas gitardan ama nafile...(giriş fikri güzel ama yetmiyor)

davul da iyi çalmış biraz daha atak yapabilirmiş ama şarkınız buna çok uygun vokal uzatırken sözleri arkada güzel ataklar olabilirmiş.

şimdi diyeceksiniz herşeye güzel dedin neden 6 veriyorsun =)
    bence şarkı fazla uzatılmış ve iniş çıkışları çok başarılı değil biraz sıkıyor dinlerken. gitarların kullandıgı gam kalıpları da bildik kalıplar.

sonuçta ilk demo kaydı için gayet yeterli. başta kaydı düzgün yerde yapmakla başalyarak (para harcayın!) çok daha iyi şeyler yapabilrisiniz.

kolay gelsin
  • zeta • 28 Nisan 2005 00:00 • #604202
    bence "varlık" adlı şarkıları daha güzel..
  • furious • 28 Nisan 2005 00:00 • #604203
    gitarların kullandıgı gam kalıpları da bildik kalıplar

:) Bu yorum yani bence gereksizdi arkadaşım.. Yani herkes onları kullanıyor zaten, 10 üzerinden kullanan 8 ise kullanmayan 2'dir.
    Bir de şu var ilk Türkiye'deki müzik açısından biz bilinen kalıpları kullanıp güzel müzikler çıkaralım ki sonra bakarız gamların yerini değiştirmeyi veya bu konu hakkında yorum yapmak falan..

Neyse şarkınız güzel, hakikaten biraz uzamış şarkı.. Kayıt konusunda da katılıyorum. Tabi belkide gittiğiniz stüdyo güzel olup o kayıt yapan adamın uğraş! olayı denk gelmiş olabilir.

Yolunuz açık olsun..
  • cc_baran • 28 Nisan 2005 00:00 • #604204
    yaw niye kendi grubunuzun haberine "bence güzel" yazma gereği duyarsınız anlamıyorum.
  • dArkPAst • 28 Nisan 2005 00:00 • #604205
    arkadaşlar yorumlar için teşşekürler diğer sitemizede bakarak daha ayrıntılı tanıyabilirsiniz...http://www.gencrock.com/amator.php?grup=darkpast yorum yapıp ya da yapılan yorumları okuyabilirsiniz..Ziyaretçi defterinden