-
Şarkıların hepsi çok güzel hepinizi kutlarım helal olsun.Artık yeni kayıtları sabırsızlıkla bekliyoruz.Yeni beste kaydettikçe yayınlayın derim ben..
Ayrıca cover kayıtlarınızı dinledim Kıvanç Abiye şarkıya mutluluk kattığı için de teşekkür ederim :))
Metatars olarak hepinizi destekliyoruz başarılarınızın devamını diliyoruz...
-
Abi bu ne ya.Davullarda hiç ekşın yok.Gerçekten daha iyi davullar eklenebilir.Rİtm biraz daha yükseltilebilir.Ne biliyim.Yani dinleyici kulağıyla dinleyin anlarsınız eksikliği.BYe
-
GÜZEL!!!!!
-
özellikle Türkiye için yaptığınız müzik çok güzel. daha yeni olduğunuzu düşünürsek fazla bir eksiğiniz yok hatta yenilere göre çok iyisiniz. başarılar
-
Şimdi Parça parça yorum yapıcam.
Herşeyden önce ilk kayıt olarak güzel. Çünkü tarz farklı bir tarz.
Davul: En güzel olan partisyon. Sade ama elle tutulur.
Bass: Çok sıradan. Bass müzikte "Base", temeldir. Parçaya halim değil.
Gitar: Çok Düz ama yine de iyi.
Vokal : Yetersiz kalmış. Daha iyi bir vokal ve daha kaliteli bir kayıtla çok daha iyi olabilirmiş.
Ve Beste: Tarz ı yakalmış. Tarz tam belirli kalıplarda olmadığı için tarzına göre nasıl değerlendirme yapmak zor.
İlk kayıt için, dağınık çalışan bir grup için, tarzını yapmaya çalışan bir grup için başarılı.
Çalışmaya devam ;
-
sözler hayatla ilgili "heralde".dedikleri pek anlaşılmıyo.albümde daha iyi olcağına inanıyorum.şarkı iyi çünkü
-
çamur atan çok olur buna hazır olun.çalışmaya devam,eminim daha iyi olacak
-
gayet iyi...franticdrummer grupta değil diye kıskanmış galiba :P yok yok...devam
-
genel olarak güzel bence kaydın kalitesi kötü tek eksik bu vokal biraz arkadamı kalmış ne... davulda ekşın arayan arkadaşlara sesleniyorum atak yapmak hızlı çalmak sert olmak iyi çalmak değildir önemli olan uyumdur uyumda gayet iyi bence ataklarda yerli yerinde tebrikler kardeşler hep beraber kalkındıracağız bu müziği zorlu virajlar karşımızda tabi
-
SELAM BEYLER BEN OKAN şu sitedeki resmimi değiştirseniz artık gören kaçıyo :P BU ARADA şarkımız ne iyi nede kötü ,,,ama sizde biliyorsujnuzki daha iiisini yapabiloruz dimiiiiii arkadaşlarr. . . .
yeni parçalarıda bitirelim artık bu yaz artık konsere çıkmalıız.