-
umarim vital informationda izledigimiz steve smith gibi olmaz. zaten orda frank gambale de bi garipti. yani bu seferki gelislerinde costursunlar istiyorum. ama zaten mike stern in gecen gelisi beni baya bi doyurmustu yine oyle olucak, biliyorum ! :)
-
steve smith geliyo..vay beaaa!!! vital information geldiğinde hayran hayran izlemiştik kendisini..hadi bakalım..önce weckl ı izledik..sırada akira jimbo var..en son steve smith i koymuşlar menüye..hepimize afiyet olsun..
-
bu adamları izlemek gerek. başka açıklaması yok
-
Yukarıdaki yorumu S.Smith ile ilgili hangi arkadas yazmis:o))
Steve Smith rock cevresinde Journey'deki icraatıyla taninir. Bu gruptan ayrıldıktan sonra caza merak saran Smith gecinmek icin bir cok rock muzisyeninin albumunde session drummer olarak caldi.
Yukaridaki yorumda beni en cok gulduren isim ise Mariah Carey:o)
Steve Smith ile ilgili yorumda Journey yok Mariah Carey var..
Yorum yazan arkadaslar agaclara bakarken ormani gormeyi ihmal etmeyin...
-
hobaaaa efsanevi maymun basçı geliyor..ama dennis chambers nerde ben onuda görmek istiyorum..geçen sefer öldürmüşlerdi bizi harikaydılar..inşallah bu seferde öyle olur..steve smith i hiç dinlemedim ama kesinlikle dennis chambers etmez herhalde..adam uyuyarak çalıyo lan :))))))
-
Mariah Carey vs.yi Steve Smith'in çok yönlülüğünü belirtmek için yaziya ekledim.Journey'i eklediğimi zannediyordum ancak unutmuşum işte insanlık hali..Unuttuğumuda yazıyı gönderdikten sonra fark ettim çünkü sabahın 4'ünde yazdım yazıyı gözümden uyku akarken.Sürç-i lisan ettikse affola;)Tekrar tekrar özürler.
-
daha güzel davul yazan yok sanırım en güzelini bu adam yazıyo davulun üstünede tanımam aynızamanda yazdığı davulu çalmadada gayet başarılı üstad üstad:)
-
richard bona yı speaking of now(pat metheny) de izlemelisiniz arkadaşlar.Victor Wooten'la çalarken izledim Steve Smith'i...Orda çok garip birşeyler oluyor dedim içimden.Aynı ölçüye sırayla 3,4,5,6,7,8,9lu kombinasyonları koyduğu an çok üzüldüydüm...İzmir'deyim,gelemeyebilirim.Ruhum onların yanında olacak:(
-
bildiğim kadarı ile bu kadroda saksafoncu bill evans (michael brecker'ın yerine) çalacak ? adı unutulmuş nasılsa..
-
iyi güzelde gençler bu etkinlik ne kadardır beleş midir..fahiş midir fiyatı..beni bilgilendirin hadi..