-
itu rock organizasyonu değildir . itu rock organizasyonları ücretsiz yapar zaten rock organizasyonu da değildir.
candan erçetin iyidirgüzeldir ama yaş ortalaması 22 olacak bi seyirci onun nesini izleri bilinmez ?? her halukarda bu organizasyona 10000 kişi gelecektir bu biline biline neden 22.5 ytl yapılmıstır o da ilginçtir tabiii.
neyse KURBAN gene aynı tarihler de yıldız teknik üni de çıkıyo fiyatı da 7 ytl ben ona gideceğim sizi bilmem.
-
candan erçetinin sahne performansı çok iyi diyolar.hiç izlemedim ilk olucak işte.mor ve ötesi tek başına gelseydi belki derdim ama yanında kurbanında gelicek olması çok iyi olmuş.fiyatlara gelince kimine göre yüksek kimine göre normal ama belliki bu fiyatada kimse bi yerde bu gelicekleri izleyemez heralde..bilmem yanılıyomuyum???
sonuna dek BARIŞ
-
itü'nün kendi ismini böyle bir rezillikte kullandırması garip doğrusu. gercekten de bu olay İTÜ festivali degıl sadece mekan İTÜ. Şenlik dediğin Yıldız'dakidir. 5 gün 5 buyuk konser. üstelik kimseyide soymuyorlar.
-
bir odtülü olarak itülü arkadaşların mutsuzluğunu ve kırgınlığını anlıyorum.buradan öncelikle odtülülere sesleniyorum.görün bakın 'sponsorlu' şenlikler nasıl oluyor.itülü arkadaşlara da senelerin ücretsiz şenlik organize eden odtülü arkadaşlarından her an yardıma hazır olduğumuzu söylüyorum
-
yaw sanki biz böyle yakındıkta hemencecik koştular illa gösterecekler ya kendilerini ODTÜ lü arkadaşlar siz önce memleketinize deniz getirin yiyin biraz balık da zihniniz açılsın sonra yardıma gelirsiniz:)
-
bence konserler çok iyi ya..siz heralde hayatınızda hiç konsere felan gitmediniz..candan diyoruz..15 milyon..kim nerde dinlemiş candanı bu fiyata??? mor ve ötesi kurban aynı sahnedeler..şaka gibi yani..mükemmel bence..itülü arkadaş güzel iş yapmışlar.
-
:) bu sene rumeli hisarı konserlerinde izleyebilirsin.
17 ytl ye hemde deniz manzarasıyla. mor ve ötesine gelince töbe töbe her hafta calıyo orda burda 10 ytl ye. kurban aynı hafta 7 ytl ye calıyo . bence biraz kazık yemişsin sen bugune kadar konserlerde.
-
adamın kassettiği olay 17+10+7=34 itüde 22,5 toplu gösterim:P ama sende deniz manzarası var o değer be 11,5 daha vermeye:P ama genede öğrenci işi değil gerçi ben fiyattan yakınmıyorum tarih sakat sen final tarihinde şenlik yapan üniversite gördün mü? itü işte kendi öğrencisi gitsin finale çalışmaya başkaları gelsin okulda eğlenmeye ne anladım bu işten...insan iki gün sonraya yapar haftasonu olur iki gün daha millet gitmez evine konsere gelir...zaten kimsenin bi yere gittiği yok en erken kapanan okullardan biriyiz...
-
ya bu biletler maçka da nerde?
-
maçka da itü hazirlik binasinda satilmaktadir.