Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İkinci Demo :: Darkpast - Varlık

Bu konu şu haber ile ilgilidir: İkinci Demo :: Darkpast - Varlık
  • wreath • 17 Mayıs 2005 00:00 • #605221
    grubun şarkıları türkçe ismi tarzı ilede çelişiyorki daha önelisi türkçe nmasıl bir olay anlamadım şarkılar türkçe isim ingilizce
  • dArkPAst • 17 Mayıs 2005 00:00 • #605222
    İşte oda bizim ayrıcalığımız...Herşey tam olsunda adımız ingiizce olsun:) Önemli olan müzikal kalite bence..
  • james • 17 Mayıs 2005 00:00 • #605223
    :)
  • sansar • 17 Mayıs 2005 00:00 • #605224
    darkpast deyince enaşşa sert bi rock gurubu sandım dende. yazı sitilide buna bi miktar sebep oldu açıkçası. sanki kanla yazılmış bi darkpast yazısı görünce heralde black ya da death metal gurumbu sanıyo insan...
    müziğe gelince ben doaçlama falan sandım başta ya da öylesine kaydedilmiş günlük bi studyo çalışması sandım... lead gitara gelince, açık olmak gerekirse solo çok başarısızdı. davulu eleştiremicem fazla çünkü hiçbi atraksyon yapmamış zaten. ritm gitar içinde bol flangerli ya da chorus lu bi efekt yazmışlar ama malesef o da karetmemiş vokal içinse tek diceem abi sen kurmuşsun galiba gurudu... ya neyse iyi şanslar size önünüz açık olsun yeni bi gurupsunuz galiba diyorum. keşke demo yapmakta aceleci davranmasaydınız. daha iyi şeyler çıkaracağınıza inanıyorum başarılar size...
  • Danimarkali • 18 Mayıs 2005 00:00 • #605225
    Gubun yok ismi yok tarzı,bunların hiç önemi yok.Sözler ve şarkının gidişatını çok beğendim.Majör etkisi iyi kullanılmış.
    Davulcu ya idealist ve telaşlı (çünkü acele işe şeytan karışmış).
    Ya da davullar ve grup umurunda değil arkadaşın.Başarılar dilerim....
  • SydBarrett • 18 Mayıs 2005 00:00 • #605226
    başarılar..
  • gammaray • 18 Mayıs 2005 00:00 • #605227
    beyler gerçekten tahammül edilemiyecek kadar kötü bi demo şarkının sonunu getiremedim hele o mükemmel solonon üzerine söylenecek bi kelime lügatımda yer elmıyor bol efektli ritim ve perküsyonun o sıradanlığı bi insanı hayattan bezdirmeye yeter vokalede bir sorum olucaktı acaba kayıda yataktan kalktığı gibimi girmiş tam olarak uykum geldi sürekli esniyordu arkadaşlar ancak 1 aylık gitaristim 1 aylık bassitim ve 1 aylık bateristim derseniz bi nebze içim rahatler sadece şu kadarıyla söylim bende bir basist olarak size garanti ediyorum sizin attığınız o ritmi atarken üstünede sizin attığınız o soloyu üzerine sivipler koyarak aynı anda çalarım bu kadar eleştirinin sonunda yinede başarılar...
  • sansar • 18 Mayıs 2005 00:00 • #605228
    gammaraya üzülerek katılıyorum tanıdığım kadarıyla gerçekten iyi bir basistir yorumları yabana atılmaz bence kendinizi geliştirmeye bakın...
  • Rothen • 18 Mayıs 2005 00:00 • #605229
    darkpast a başarılar.
  • Darkened • 18 Mayıs 2005 00:00 • #605230
    al benden de o kadar başarılar beyler...