Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İkinci Demo :: Darkpast - Varlık

Bu konu şu haber ile ilgilidir: İkinci Demo :: Darkpast - Varlık
  • jiji paşa • 19 Mayıs 2005 00:00 • #605231
    benim bir olumlu bir de olumsuz eleştirim olacak...olumsuz olarak ritm gitar çok sıkmış şarkıyı yaa çok basitleştirmiş(aslında olumsuz olmadı) sıktı beni.çoook amatör grupların yapacağı tarzda bir müziğe benzetmiş.şarkının melodisini çok beğendim gerçekten.daha güzel bir aranjeyle farklı bir şey olabilirdi...gerçi demo yaptığınız stüdyonun kayıt kaliteside önemli bunun için ama...son olarak şarkının en sevdiğim tarafı solosuydu.çok sevdim gerçekten...yolunuz açık olsun beyler...
  • TooL • 19 Mayıs 2005 00:00 • #605232
    zevkler ve renkler tartisilmaz
    kayittaki solo gitara biraz daha ozen gosterirseniz teorik olarak hatasiz bir sarki olacak, pratikte de begenen dinler begenmeyen dinlemez, sarki guzel veya kotu diye yorum yapmak abesle istigal olur.
  • Smarty • 19 Mayıs 2005 00:00 • #605233
    İlk demonuzun kayıt kalitesinden çok daha iyi bir kayıt yapmışsınız. Bence güzel gidiyorsunuz. Bir kaç aylık grup olduğunuz göz önünde bulundurulursa başarılısınız gayet. Vokalinizin ses tonu güzel. enstrümanlara çalıştıkça çok daha iyi olacağı belli. Gelecek var, çalışmaya devam...
  • cyn • 19 Mayıs 2005 00:00 • #605234
    mıymıy bi şarkı lan işte..ninni gibin..
  • jasonic • 19 Mayıs 2005 00:00 • #605235
    Biraz "tekdüze" mi olmus sanki?! Hakkaten biraz miy-miy. Bunu yaptiysaniz,daha iyisini de yaparsiniz derim ben.