-
süper olmuş valla çok tebrikler..işllh bi aksilik çıkmazsa o akşam ordayım..
-
ya müthiş bi şey olmuş!!!!özel okulları falan geçmişiniz... kesn geliyoruz haaa
-
Kenan Doğulu'nun aç kalmasına sebep olacak festival. Franco Fete'in akıllı zeki organizatörleri reklam yapadursun Kadıköy Anadolu Duman'ı ve Kurban'ı aynı yere çıkartıyor! Kargo'ya da ayıp olmasın gerçi ama... Kesinlikle gidilmesi gereken, lakin yanında 50 milyon falan para bulundurulması gereken festivaldir bu. Çok su içicez çünkü sırayla Kurban, Duman. Helal olsun, tebrikler. Geçen seneki francofest'in tüm seyircisini toplayacak bu festival.
-
iyi de maç o gün değil ki
çok şaşırdım gruplara kesin oradyım
saat kaçta başlar
-
falla ben biletleri aldım bile...haftaya cumartesi kopucazzzz ortamda!!=)))
bu arada kurban ve hepsi gelmiYo arkadaşlar bu haber biraz yalan olmuş ben söYliYim kimleRgeliYo..DUMAN,ZARDANADAM,GRİPİN,KARGO,MOR VE ÖTESİ işte asıllar bunlar...gönül isterdi ki kurbAn da gelsin ama belli de olmaz sürpriz yaparlar belki ;))
gelenlere iYi eğlenceler,gelemeyenlere de acil şifalar dilerim;PpP
-
evvvett can dostum timsahla kopçaz büyük ihtimalle kulise de gircez gelmeyen arkadaşlara geçmiş olsun!!!
-
yaaa arkadaşlar bnm önceki yazdığım gruplarda mor ve ötesi olmıycaktı yaa bende salladım galiba onu orda!!
neyse artık biz can dostum gwen_b ile kopcaz kim tutar bizi dostummmm!!!:):)):):):):):):):):)):)))))))))))))))))))))
-
arkadaşlar line up ta biraz değişikliklerimiz oldu, sebepleri ile açıklayayım:
ilk olarak festivali 4 haziranda yapacaktık, ancak o gün devlet tarafından okulumuza açıköğretim sınavı konulduğundan tarih değişikliğine gittik ve 11 hazirana erteledik festivali. ancak, 4 haziran için anlaşılan gruplardan "hepsi" o gün mersinde olduğundan yerine "zardanadam" grubunu aldık.
kurban ise, duman'ın altına çıkmama kararı aldığı için ondan da vazgeçmek zorunda kaldık ve gripin grubuna yöneldik.
hal böyle olunca festival line up ına ekleme yapmak gerekiyordu. ve Türkiye'nin en iyi olarak gösterilen Dj'i Murat Uncuoğlu'nu festivale dahil ettik.
bilet fiyatı halen 15 ytl, ayrıca -gerçi arkadaş espri yapmış ama:)- yanınızda çok da büyük paralar getirmenize gerek yok, festivalde yeme-içme fiyatları uygun seviyelerde olacak.
ayrıntılı bilgi için: www.kalfest.com
-
yani kısacası, şimdiki line-up:
Zardanadam
Gripin
Kargo
Dj Murat Uncuoğlu
Duman
aktivitelerde:
Çekme Basket
İnsan Langırtı
Bungee Run
Yuvarlanan Dev Toplar
Şişme Sahada Su Savaşı
Rock N Coke Balonu
-
biz 35-40 kişi otobüs tutup, biraz daha çoğalıp beylikdüzünden gelme düşüncesindeydiq..
kurban ve duman ı bir gecede izlememiştik daha önce
ama hal böyle iptal oldu... üzüldük..
by