-
pwrTÜRK kanalına bir gönderme yapalım :)
Amerikalıların bir lafı var bildin mi?
-
ince bir anlayış eksikliği büyük şeylerle sonuçlanabilir.
katlimlar kadar büyük..
hak vermek gerek bu insanlara,
nasıl ki kurt et yer..çakal da..
it de saldırır.
bu insanlar da bunu yapmayı 'iyi' bilir.
yaptıkları şey 'iyi' dir. gereklidir.
bir örümceğin bacaklarındaki kılar kadardır ya beyinleri,
hisleri de o kılla ayaklardır..
hak vermek lazımdır bir yerde.
-
bu nasıl bir düşüncedir yaa benim aklım bitürlü alamıyo. ne yani en yakınından bir ırak savaşında hergün yüzlerce masum insan dehşet verici işkencelerle öldürülüyo, aptal bi adamın emelleri yüzünden bir ulus yok oluyo, biri cıkıp bu olaya tepkisini gösteriyo ve sonunda sansürleniyo.ne günlere kaldık yaa.bu dünya sizin gibiler yüzünden böyle zaten.daha cok şeyler söylemek isterdim ama burda yazılmazz onlar!
herkese katılıyorumm inatla ve ısrarla
'' SAVAŞA HAYIRRR!!! ''
-
yuh be ne diyeyimki buna ...''SAVASA HAYIR''
-
Böyle çirkin bişey olamaz. Peki o gitarda "SAVAŞA EVET" yazsaydı nolcaktı??
-
o da sorumu amerika power turk ü gazlıycaktı onlarda sadece bulutsuzluk özleminin katıldığı bir ödül töreni düzenleyeceklerdi onlara tek tek bu güzel sözden ötürü madalya vereceklerdi sen sağ ben selamet ırak felaket devam edecektik yola "SAVAŞA HAYIR!!!" ulan inadına hayır savaşmıyacağız ne sizinle ne kendimizle...
-
bu işte bir iş aramak lazım değil mi?gerçekten de SAVAŞA EVET yazsaydı nolcaktı ki??tübe tübe....
neyse ben hala bu şarkıyı bangır bangır dinlemekteyimm
-
Arkadaşklar, bulutsuzluk özlemi konuyla ilgili bir açıklama yapmış,
aynen aktarıyorum....
BULUTSUZLUK ÖZLEMİ'NDEN AÇIKLAMA!
Bulutsuzluk Özlemi'ne değer veren dinleyicilerimiz,
"Bağdat Kafe" adlı şarkımızın klibi Powerturk kanalı tarafından
yayınlanırken Nejat Yavaşoğulları'nın gitarında bulunan "savaşa hayır" logosunun okunmaz hale getirilmesi ve klibin hafta sonu yayından kaldırılmasının düşünüldüğü ile ilgili çıkan haber sonucunda; çeşitli kanallardan protesto iletileri göndererek yanımızda yer aldınız, destek oldunuz.
Powerturk kanalı, yanlış anlamadan kaynaklandığını belirttiği bu hatayı düzelterek klibimizi orjinal haliyle yayınlamaya devam etmektedir.Şu ana kadar vermiş bulunduğunuz desteğinize sonsuz teşekkür ederek durumu bilgilerinize sunarız.
Bulutsuzluk Özlemi
-
Yazık..pwrTürk'te konuyla alakalı çalışanlara...bundan sonra klibi yayınlamasalar da olurdu..
SAVAŞA HAYIR
-
Artık değeri yok...