-
Acımı dindir adlı parçamız ilk demo albümümüzde de yer almıştır.Yeni düzenlemeyle ikinci demo albüme de aldık daha önceki halini dinleyenler zaten farkları anlarlar dinlemeyenlerde umarım şarkıyı beğenirler..
-
Arkadaşım parçanız fena sayılmayacak derecede güzel ama maalesef insanlar stüdyolara demo albüm yapmak için bu kadar para akıtıyor;fakat şu kayda bak! Kusura bakmayın size suç bulmuyorum sadece mix&mastering yapan insana lafım bu.İnsanlardan bu kadar para alıyolar ancak çalışmaya bak!Parçayı dinleyenler görecekler atak yerlerinde insan o çoşkuyu hiç hissedemiyor.Gitarlar güzel tonlanamamış vakal de keza..."metatars" üyeleri lütfen bu eleştirileri yapıcı olarak algılayın sonuçta bu iş için para akıttığınız bir yere şahsen ben olsam gider bu demoyu adamın kafasına çalardım.Kusura bakmayın abicim ama sizde de hiç kulak yok mu ya sanki adam hücum kanal kayıt almış.Siz şimdi bu demoları oraya buraya göndermek için yapmışsınız ancak ben parçanızdan hiçbir tat alamadım.
Kusura bakmayın bütün sinirim şu para emici stüdyo sahiplerine getir yaparız tarzı kendilerini bilmiş konuşmaları var ya ama sonuca bak!
Tamam belki sonuçta bu bir profesyonel değil demo bir albüm...Neyse artık yorumu size bırakıyorum...
Bence metatars bir daha ki demo çalışmanızı ya da olursa albüm çalışmalarını başka stüdyolarda yapın ya da bu albümün master larını alıp başka yerde mix yaptırın...
Hepinize iyi çalışmalar.Her şeye rağmen bu iş içinde emeği geçen tüm metatars üyelerini tebrik ederim.Devam....
-
ya kafayi siyircam.her parca iniyor garajdan ama gel gor ki ''metatars'' inmiyor.bi cenabetlik var bu iste..!!bida deneyelim daha sonra..
*evet abi ''hedefi farkli kaydet'' yapiyorum.kaydedemiyorum..
-
paranoyadan sonraki en iyi hit bence :)
paranoyada geliyor..
yakındır..
-
yeter artık kesinlikle daha iyiydi.Kesinlikle yeter artık'ı tercih ederim...
-
"yeter artık" daki tadı alamadım ama yinede güzel olmuş ...
-
ya şu demoyu nerede kaydettiğinizi söyler misiniz?
cidden kaydeden adamlarda hiç mi utanma sıkılma yok?
o kadar para veriyorsunuz,sonuca bak.
bizimde başımıza böyle birşey geldi,ama o tecrübesizlikti.
siz 2. demoyu çıkartıyorsunuz,bence böyle olmaması lazım.
-
Mesut arkdaşıma gösterdiği yüksek performanstan için teşekkür editorum...Başarılar Metatars::
:: dArkpAst :: darkpast.garaj.org
-
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler..Bir kaç açıklama yapmak istedim:
2. demoyu çıkarmamıza rağmen bizde o kadar sıkıldıkki bu kayıt işlerinden.İlk demo albümü dinleyen insanlara bir sorun kalite olarak nasılmış diye..2.demo albümün ilk kaydını da sorun resmen para verip hakkını alamadık ama inanın o kadar sıkıldık ve bunaldıkki bu işten artık yaptığımız şeylerden keyfimizi yitirdik..
Son olarak bu dinlediğiniz kayıtları yaptık aynı demo albümü 2 kere kaydettik ve sevmek zorundayız arkadaşlar kayıt kalitesini bu kadar yapılabiliyor a yorumladık olayı..
Kendimizi daha fazla bu konuda sıkmak istemedik çünkü biz gerçekten birşeyler yapmak için bütün parasını ve zamanını bu işe harcıyoruz cidden çok çalışıyoruz ve geliştiriyoruz kendimizi..Umarım müzik adına en hayırlı işler tüm müzikle uğraşanların başına gelir..Herşeyde kaliteyi yakalarız.
Çok yakında 3. demo albümü kaydedicez ama kayıt kalitesi sanırım gene aynı olacak bunun önüne geçmemiz için sizin kalitesini beğendiğiniz stüdyolar varsa bana özel mesaj atmanızı istiyorum sizlerden.Tekrardan teşekkürler..
-Metatars-
-
Ne tarz müzik dinliyoruz??
tabi ki METATARS.....
çıkışları iyi yapammışlar-crash sehpasının ayağı kırılmış galiba bi de gitarın anfisi patlak son olarak basın re teli kopmuş onun dşında her şey çok iyi:)
grup üyülerine en içten iyi dilklermle....