Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Metatars

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Metatars
  • utku_death • 31 Mayıs 2005 00:00 • #605864
    Türkiyede kayıt olayı REZALET yeter artık deme vaktidir arkadaşım bence, ne bu ya müzisyenler acık çekmek zorundamı bu ülkede??
  • lord_elvyn • 1 Haziran 2005 00:00 • #605865
    oncelikle gecmiş olsun, beste gayet iyi ama kayıt hayatımda gordugum en rezil kayıt. kadıkoyde ekol diye bi yer var. orada yapılan bir kayıdı dinledim de hiç fena degildi. ama davulları bence yine drumclubda falan kaydedin oyle cok kaliteli olur.
  • People_eQuaL • 1 Haziran 2005 00:00 • #605866
    Ahhhh Ahhhh..Ne desek bilemiyoruz.Paket olmak artık yaşam felsefesi bizim için..Az kaldı..Bu arada demodan çok kayıt kalitesi muhabbetine girilmiş arkadaşlar.Soundun güzel ve kaliteli olmadıgını biliyoruz ama napalım..Mükemmeli Türkiye standartlarında henüz olgunlaşmadı.Ama olgunlaşır olgunlaşmaz hemen orada bitecegimizden kuşkunuz olasın..Simdide eleştirileri biraz beste üzerine yogunlaştırsak nasıl olur..
    Teşekkürler.
    Metatars--Erşan
  • rockRepublic • 2 Haziran 2005 00:00 • #605867
    @Rothen
    bence hiç uğraşmayın madem bütün parayı müziğe veriyosunuz bi tane home studio kurun...
  • Rothen • 3 Haziran 2005 00:00 • #605868
    rockRepublic onun için uğraşıyoruz zaten..Yaz sonuna doğru umarım gerçekleşicek.
  • cammbazzzz • 4 Haziran 2005 00:00 • #605869
    güseL grup ehh işte :)
  • the bass-ist • 4 Haziran 2005 00:00 • #605870
    herkes kayıt hakkındaki doğruları sölemiş o yüzden ben kayıt için bişi demiyorum.. besteniz gerçekten iyi olmuş.. beğendim.. başarılarınızın devamını dilerim..
  • illusion • 4 Haziran 2005 00:00 • #605871
    kayıt Çok kötu.Bunu bir çok insan dile getirmiş zaten.Ama höz ardı edilebilecek gibi degil.Herşeyden önce Mastering ve mix olayı yalan... Ev de yapılmış bir kayıt bile ugraşıldıgı takdirde bundan daha iyi olabilir.Bence adam akıllı studyolar varken bu tarz studyolarda surunmemeli gruplar.

Herneyse şarkılara geçerserk ; Yeter artıkdı sanırım benim dinledigim şarkı.Şarkıda çekmeler olsada,bazı yerlerde hatalar mevcutta olsa temel olarak guzel bir melodiye kurulmuş şarkı.Ama Davul partileri şarkının tadını baya kaçırmış.Biraz duzenleme ile kaliteli bir şarkı haline gelebilir.
    Kayıtın b.k lugundan çokda bieşy söyleyemiyorum çunku dinlerken öldum diyebilirim kayıt yuzunden (-:

Paranoyayıda indirdim ama bu kayıda daha fazla dayanamadıgımdan baştan sona dinleyemedim kayıdı ama dinledigim kadarıyla paranoyadaki vokalleri begenmedim.Yeter artıkda daha yeterli bi performans sergilemiş bence.

Daha iyi kayıt imkanları bulabilirsiniz umarım.Ve daha iyi araştırıp daha iyi kayıtlar yaparsınızki insanlar dinleme imakanı bulur.

Gruba başarılar...!
  • People_eQuaL • 6 Haziran 2005 00:00 • #605872
    Klavyeyi ve yan flütü ayırmayı beceremeyen birinin davul hakkındaki yorumlarını kayda deger bulmuyorum.Önemsemiyorum.Ne kadar müzik dagarcıgı oldugu belli bazı arkadaşların.Şahsi fikrim üstüne alınması gereken şahıs alınsın!..
  • james • 6 Haziran 2005 00:00 • #605873
    =) komiksedim bi an =)