İnan ki almam gerekenleri alıyorum eleştirilerden, ben de eleştirilmek istemesem (kralım ben, kasımpaşa modunda olsam), eleştiriden de korksam paylaşmam. Eleştirin için teşekkür ederim, biliniz ki kayda alınıyor eleştiriler.
Bestelerimize özen gösteriyoruz, fakat 4 şarkılık ve oldukça uğraş gerektiren bir soundun (Şunu tam karşılayan bir Türkçe terim bulsak) olduğu kayıtların sadece 13 saatte yapıldığını da belirtmek isterim. Daha geniş bir zamanda daha iyi netice alınabilir.
Yine de daha önce bir çok yerde söylediğim gibi bahaneleri sevmem, bir sonraki kayıt daha geniş zamanda ve daha dikkatli, hatalar düzeltilmiş olarak karşınıza çıkacak. Adım Onur, zikrim budur. İyi şeyler sunmak karşıdakini de ciddiye almaktır.
Henüz parçaları dinlememiş olanlar da benim yorumlarımdan çok etkilenmesin. Kayıt kalitesi ve genel dinlenirlik bir çok grubunkinden oldukça iyi, tevazüden uzak bir yaklaşım değil bu, herkesi her şeyi dinliyor ve sağlıklı değerlendirebiliyorum şükür. Yani demek istediğim henüz dinlememiş olanlar önyargıyla yaklaşmasın. Zira benim kendi yorumlarımın "daha iyi olmalı" şeklinde olması kimden iyi olduğumuza bakmaktan ziyade gözümüzü bir çok açıdan profesyonelliğe dikmiş olmamızdan kaynaklanır.
Saygılar, sevgiler.
www.kirkoda.com
www.purevolume.com/kirkoda
www.bandspace.com/kirkoda
Not: Çok düzeyli bir eleştiri ve yorum ortamının oluşmuş olmasından dolayı herkese teşekkür ederim ayrıca.