Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

40 0dA! - 2 Yeni Demo

Bu konu şu haber ile ilgilidir: 40 0dA! - 2 Yeni Demo
  • azeysoydan • 14 Haziran 2005 00:00 • #606916
    bu diğerlerinden daha güzel olmuş özellikle vokal tonu cok iyi ayarlamış tebrik ederim, tebrik ederimde ben su sitenizin sırrını hala cözemedim ...
  • sdqantaris • 14 Haziran 2005 00:00 • #606917
    bu diğerlerinden daha güzel olmuş özellikle vokal tonu cok iyi ayarlamış tebrik ederim, tebrik ederimde ben su sitenizin sırrını hala cözemedim ...

Teşekkürler. Sitenin sırrı derken? Neyse yardımcı olayım. Vallahi yok bir sırrı ama...

www.kirkoda.com
    www.purevolume.com/kirkoda
    www.bandspace.com/kirkoda
  • sdqantaris • 14 Haziran 2005 00:00 • #606918
    Altta kalır, görmeyenler için duyuru bir daha.

Kırk Oda 17 Haziran Cuma Saklıkent'te RockandWin Finallerinde canlı performans sergileyecek. Yarışmada Rüzgar seslendirilecek.

Rüzgar: http://www.purevolume.com/download.php?id=614411 (Sağ tık, farklı kayıt)

Detaylı bilgi: www.rockandwin.net
  • ntrverted • 15 Haziran 2005 00:00 • #606919
    kayıt kaliteniz epey iyi güzel şarkı ama rüzgar bence daha iyi devam edin başarılar rock and win de..
  • inertia creeps • 16 Haziran 2005 00:00 • #606920
    bak dünya gayet hoşuma gitti ve gelen yorumlara biraz ters olucak ama vokal bence çok iyi.
    her vokalin kendince bi tarzı olmalı ve bu olabildiince orjinal olmalı. ben bağdaştıramadım başka biriyle. ayrıca ingilizce telaffuz olarak değerlendirmeye çalıştım söyleyişini. bi alaka göremedim.
    şarkıda önemli olan vokalin nasıl söylediği. başkalarının eleştirilerine göre sesini yontmaya çalışan bi vokal artık beste yapmamalı zaten bence. nasıl söylemek hoşuna gidiyosa öyle söylesin. kendi bestelerine vokal şöyle yapsın böyle yapsın diyerek yönlendirmek yanlış. sonuçta beste o sesle çıkmış ve öyle devam etmeli...

başarılar ...
  • sdqantaris • 16 Haziran 2005 00:00 • #606921
    inertia creeps, teşekkürler.

Kimseye göre tarzımı değiştirecek değilim. Dediğim gibi bazı artikülasyon problemlerim var, herhangi biri söylemeden önce de farkındaydım zaten. Onlar düzeltilecektir.

Onun dışında daha önce de söylediğim gibi vokal üslubum değişmez.

Parçayı beğendiğine sevindim. Yorumun için teşekkür ederim.

Saygı ve sevgilerimle.

www.kirkoda.com
  • Asilbent • 16 Haziran 2005 00:00 • #606922
    Kırkoda....
    bak dünya isimli şarkınızı dinledim abi güzel olmuş valla hoşuma gitti söleyiş tarzında çok güzel sakın değiştirme derim bence iidir böyle devam et başarılar..
  • badunknown • 16 Haziran 2005 00:00 • #606923
    vokal direk demir demirkan :)
  • AYŞA • 16 Haziran 2005 00:00 • #606924
    Süper,süper,süper...
    Daha iyisi olamazdı!
    Vokal yakıyoR(ONUR BEY:)
  • JackSparrow • 16 Haziran 2005 00:00 • #606925
    Piyasada ki bi çok Rock yapıyoruz diyen kişilerden pek bi farkı yok.. Yani yine aynı kısır döngü.. Zaten Türkiye'deki profesyonellik kavramı bu tarz şarkılar olduğu için gayet profesyonel geliyo insana.. Yani Türkiye adına değişik bişiler yok üzgünüm..

Bu arada davulcunuz çok başarılı tebrik ederim..