-
genemi :) hadi hayırlı ola..
-
izmşrde bi yapmıyolar şöyle bişi yaaaa
harita hakkaten komedi türkiye haritasını tanıyamadım:)
-
abi biraz bekleseydin fanta festivalinde yapsaydın 24'ünde para yok para.iki kere tekirdağdan çorluya gidemeyiz.fantadan mı vazgeççez çorlu garaj buluşmasından mı????????hadi bakalım napçaz şimdi.......?????????çık işin içinden.?!!!!???&%??!%&???!!??
-
lan o nası harita? ayıp ayıp! çabuk yenisini koyun.
-
ben gelmem k isterdim ama okulum var olmasa orda olucam her kezin haberi olsun
-
çorlu uzak :( iyi eğlenceler.
-
bu arada grup için ilan vermişsin system666 konserle garaj bulşmasını bir arada yapsaydınız keşke.Tekirdağda summer rock party adında 2000 yılından itibaren yapılan bir durum var ama şu anda kim ilgileniyo bilmiyorum.Güzel konserler olurdu.
-
bu arada grup için ilan vermişsin system666 konserle garaj bulşmasını bir arada yapsaydınız keşke.Tekirdağda summer rock party adında 2000 yılından itibaren yapılan bir durum var ama şu anda kim ilgileniyo bilmiyorum.Güzel konserler olurdu.
18 Haziran 2005 Cumartesi | Yazan: Loki
Harita da goruldugu uzere Corlu tum trakya'ya yayilmis.Ayrica Balikesir'in altinda Manisa vardir.Izmir daha asagida gelir.Aman ne diyorum ben.
Neyse bulusacaklara iyi eglenceler..
-
Simdi farkettim Bursa'da yok :)
Sanrimi harita aceleye getirilmis,bulusma yerlerini belirlemek için öylesine bir calisma olabilir.Tekrar iyi eglenceler bulusacaklara..