-
black_632 seni göremedim???
-
millet kusura bakmayın teknik sorunlardan dolayı aranıza katılamadım nasıl geçti çorlu buluşması
-
ya abi unuttum ben onu bea kusura bakmayın
-
Kusurabaktım bile..Bir daha buluşma olayı tertip etmiycem...Edilse bile gitmiycem ;)....
Ama Rock Party yapıyorum haberiniz olsun!!!
Tam 5 Tane!! Grup sahne alacak!!!
Acaip eğlenecez....
-
hocam su fanta festival dalgalarndan önce bi bulusalım corluda yani konserden önce bi araya gelip konusalım uyarsa bu gunku olaydan daa yeni haberim oluyo ya
-
arkadaslar buusma duzenlendı .. ama kımse kılını kıpırdatmadı .. brda herkes konusuyo yapalım edelım dıye ış ıcraata gelınce ortada kımseyı goremıyorus.. bu nası ıstır anlamdım..
-
Rock Party ne zaman abi bizde çıkmak isterdik ama malesef çıkamicaz gitaristin kolu kırık :D
-
psycho killer Köküne kadar haklı!!!!!Onla beraber biz oradaydık..Herkes car car car konuşuyo burada yaparım edrim...İcraata gelince 1 tane bile insan bulamıyosun piyasada!!
Hadi biriniz bana yalan söylüyosun haksızsın deyin;!
Diyemezsiniz!!!!
Bir daha böyle bir organizasyon yapan adam değildir!!
-
valla yeni girdim buraya üşeniyorum araştrmaya bi arkadaş beni aydınlatsın
[email protected]
-
bi daha olsn...aga neaber..bektım bizimkiler garajda...olm ben sizi niye görmedim hiç...bu yeni üyeliğim..bekmeyın yeni olduğuna..eski üyeliğimi attım kenara..bu yeniii...la keşkem bi daa olsa şu çorlulu garajcı toplantısı...wallai önceki nası geçti bilmorum...