-
biz de e-kolay dan bağlanıyoruz.. şu an hava ateş resmen.. klima yokmuuuuuuuu.. ek$i sözlük zirvesi de olcaktı sözde.. ama rock n coke taki gibi kimse gelmedi zirveye 5 kişiyiz burda abi yaaa
-
Bilen varsa saat 21:35 deki megadeth konserini dreamtv canlı yayınlıycakmı?
-
Çatlıycam hemen birisi yazarsa sevinirim
-
achilles dostum bişeyler yazmışın ama ben hiç bişey anlamadım dave iyi deyil diyosun sonra tanrı falan diyosun yazımı okuyosan megadeth grubu hiç bir zaman bir dave siz olmaz o grubun kralı ve metal müziğinin bu kadar modern olmasındada dave payı çok büyükdür bence.Ben bukadar diyorum.
-
Poponilo'ya aynen katılıyorum.Metalin buralara kadar gelmesinde çok büyük payıda vardır dave mustaine Fazlasıyla katılıyorum poponilo.
-
Dave mustaine ne laf yok!
-
Some Kind Of Monster Belgeselini seyredene kadar Mustaine in iğrenç aşağılık bi herf olduğunu düşünüyodum.Ama seyrettikten sora anladımki asıl aşağılık lars ibnesi.Gerçi larsıda çok seviyorum ama.Mustaine e harbi ibnelik yapmışlar.Adam ağladı ya benide ağlattı.Dave artık seni seviyorum..
-
Ya millet kimse biLmiyo mu megadethi televizyon verecek mi dream tv verecek mi? harbiden 40 dakika mı çıkıyoLarmış. Yazık...
-
çok kötü bi org. cok sıkıc geciyo herşey cok sınırlı kamp alanı ve festival alanı apayrı yerlerde o yüzden bayaa zorluk cıkıyo..
-
Evet o belgeseli bende izledim dave çok büyük haksızlık etmişler şerefsizler