Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rockİstanbul :: Rock @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rockİstanbul :: Rock @ İstanbul
  • prettylikedrug • 22 Haziran 2005 00:00 • #607283
    televizyonda ballandıra ballanıra anlatıyolar..
    ama organizasyonun dandikliği de herkesin ağzında
    ben gidememiş olmanın burukluğu içerisindeyim
    nesse artık bi dahaki yaza!!
  • inoxes • 22 Haziran 2005 00:00 • #607284
    organizasyon geçen seneye göre daha iyi düşünülmüş.. ilk 3 gün baya bir eğlendik ama 4. gün çok ama çok sıkıcı geçti bom boştu alan vs vs..
    bu arada megadeth den bekledigimi alamadım...
    garbage muhteşemdi synthlere boğulduk harikaydılar...
  • anneke • 23 Haziran 2005 00:00 • #607285
    japonlar gibisiniz herşeyi beğeniyosunuz..
    megadeth'in bu performansına da süper diyosanız helal olsun valla
  • deadstar • 23 Haziran 2005 00:00 • #607286
    her gün sali günü gibi olsa kusursuz diyebilirdim.. gerci böyle gececegini tahmin etmiyo muydum ediyodum.. ama gecen sene cok üzülmüstüm gidemedim die.. öyle.. ha bu arada direc-t solisti bilge'nin penasi bende.. :)))
  • hilkatgaribesi • 23 Haziran 2005 00:00 • #607287
    kraftwerk ün ismini rockistanbul sayesinde duydum merak edip en önlerden izledim muhteşemdi çok beğendim,kurban güzeldi ancak pogo ya girdim ve dizlerim kan içinde çıktım,megadeth çok güzeldi en önden izleyemedim ama olsun ortalardan izledim en sevdiğim şarkıları çaldı ancak önlerdeki seyirci dışında arkadakiler ve ortalardakilerde hiçbir aksiyon yoktu,kara kedi'yi ilk kez dinleme fırsatı buldum çok beğendim aklıma arch enemy geldi,yemekler pahalıydı,doyurucu değildi,deniz güzeldi , güneş çok yaktı,çadır deneyimini ilk kez yaşadım ve pişman oldum megadethten sonra aldım pılımı pırtımı terk ettim çadırı da orada bıraktım,hela lar inanılmaz pis,dakka da bir çanta kontrölü ona rağmen birsürü insan ot soktu,servise binmek için öküz gibi yokuşu tırmanmak zorunda kaldık gecenin bir köründe ,servise binince de şöförün kilyostan çıkmak için yolu bilmediğini öğrendik,türkiyemin özenti gençliğinin çoğunun orada bulunması özellikle iki gotik takılmaya çalışan hatunlar.o sıcakta file çoraplar ve postallarla gelmişler komiklerdi,bu kadar olumsuzluk vardı evet ama yine de megadeth ve kurban a değdi her ne kadar bütün param bittiysede ve eve dönüş parası bulabilmek için dilenmiş olsamda
  • Deathblow • 23 Haziran 2005 00:00 • #607288
    Evet çok güzel bir festivaldi , festivalde zor olan tek şey tuvaleti kullanmaktı :)

İlk gün : Bluesaint ve Rebel Moves güzel çaldılar.. Duman da iyiydi.. Beğenmediklerim ise Bağdat Avenue ve 100 Derece oldu..

İkinci Gün alternatif gruplar ağırlıktaydı.. Pazartesi günü bizim için yemek-içmek-deniz ve eğlenceden ibaretti .. Kraftwerk ve Cezayı izleyip de Mustaine Is God diye böğüren özenti gençliği kınıyorum ayrıca.. -ki alttaki de bunlardan biridir birde özenti gençlik demiş ahah-

Üçüncü Gün büyük gündü ... Çoğu gitaristin gitara başlama sebebi , dünyanın en büyük metal gruplarından biri Megadeth.. Rüya gibiydi gerçekten , Mustaine'in attığı penalardan birini kapmam ayrı bir rüyaydı.. Megadeth dışında Kurban , Zardanadam , Karakedi , Definitive iyiydi..

Son Gün en sevdiğim alternatif grup olan direc-t sahne aldı.. O alışılmış Direc-t performansı yoktu çünkü İzmite gidiceklerdi hemen konser sonrası.. Ama yine de iyilerdi .. The Kills Muhteşem bir performans yaptı.. Dorian da fena değildi.. Mor Ve Ötesi ne kalmadan alanı terkettik.. Gerçekten çok eğlenceli bi festivaldi... Sevdiğim insanlarla tanışma imkanı buldum (güven erkil erkan , karakedi solisti asena , anima grubu gibi..) Organizasyona da iyiydi.. Kamp alanında tuvaletler hariç bir sorun yoktu.. Eğlendik eğlendik bol bol eğlendik =))
  • ChoseN • 23 Haziran 2005 00:00 • #607289
    Konserden sonra üç arkadaş yukarı çıkarken, kulise doğru Dave'e seslendik, tezahürat yaptık, o da bize el salladı. :-D

Tarihin gördüğü en büyük rock yıldızlarından biri kesinlikle.

"Dave mustaiiine, lead guitaar!"
  • Feanor__86 • 23 Haziran 2005 00:00 • #607290
    yaa bu organizasyonda çıkan gruplar iyiydi gerçekten özellikle megadeath ama program çok yanlıştı.megadeath bitirmeliydi bence olayı.mor ve ötesi değil.en iyi performans günü tabii ki salı günüydü.bombalar o gün patladı.4. gün bomboş bi olay ve kalanların çoğu da plajın çekiciliği.plaj olmasa zaten yarısı yoktu bence.rock organizasyonunda ne alaka club müziği.kıl oldum bu olaya.mor ve ötesinden sonra aşağı indiğimde millet club olayına kaptırmıştı kendilerini.ceza olayı bambaşka bi olay zaten.gereksiz bi adam ve gereksiz bi detay oluşturdu.kombinem olmasına rağmen salı sabahı gittim konsere ve dinlemedim bu adamı zaten dinlemem de.....tuvaletler leş içindeydi.sular akmadı son günün akşamı.bi herifin teki de zaten aynayı kırmış bi bakıma hak verdim elemana.iyi de geçirdiler bize yemek olsun ,içki olsun.valla hela
    l olsun................................
  • ericadams • 24 Haziran 2005 00:00 • #607291
    festival başında yağan yagmur hakkaten moral bozucuydu ilk gunden pek bişey anlayamadım açıkcası...ikinci gun baya guzeldi kraftwerk gerçekten ilginçti...ben elektronik muzik sevmiyorum açıkçası ama saygı duyulası insanlarmıs bunu ogrendim orada...fiyatlar hakkaten uçuktu aslında fiyatlar uçuk değildi ama hersey ufaltılmıs azaltılmıstı ekmekler desen oyle ...birayı 3,5 yapıp 33 luk bira olayına girmisler bardaki adamlar zaten bira koymayı bilmiyo du yarısı köpük oluyodu sonuçta bize köy yolları gozuktu...bu nedenlede bi çok alternatif sahne performansını izleyemedim açıkçası ...3.gun baya iyiydi..caravanda izleyemedigim karakediyi izleme fırsatı buldum cok kısa da olsa(yarım saat ayırmıslar ya sinir oldum birde alternatif sahnede çıktılar zaten) judas priest coverladılar baya guzeldi boynumu karakedide baya ısındırdım megadeth için:)(hala bonum agrıyo ya)..definitve guzeldi...megadeth bence çok iyiydi mukemmel diyemeyiz ama ortalamanın uzrindeydi ama o cosku yoktu sanki insanlarda ya da ben cok gaza geldim...son album agırlıklıydıcogu setlistte olmayan scorpionu caldılar ki ben çok seviyorum o sarkıyı...son gun telvin direct sayesinde gumburdedi erkan oguru dinleyemedik...andromeda baya seyirci topladı zil falan dagıtmıslar ben yoktum..kesmeşekerin performansı baya iyiydi...organizasyonla ilgili sunalrı soyliyim...tuvaletler leş gibiydi hakkaten en son giridgimde ayna kırıktı ki biris heralde org a olan nefretini kusmus...suların kesilmesi çok sinir bozucuydu... sahile ses dagıtan bi ses sistemi sistemi kurulu olsaydı iyi olurdu.... geceleri tureyen özenti tipler olmasaydı...o sıcakta postalla gezen gotik bacılar olmasaydı(hem kendinize yazık ediyosunuz hemde bize)iyi olurdu...rock fm gun içinde gayet guzel caldı 80ler 90lar baya hoştu...geceleri ise clubber doldu ortalık...daha yazıcam ama aklıma bu kadar geldi birde bi ricam var... fotograf makinamın sarjı bitti sarj aletide gitirmemiştim orda elektirk kullandırtmazlar die megadethin karakedinin birde garbageın fotoraflarını cekenler maille gondertebilirseniz çok sevinirim çok makbule geçer şimdiden tesekkurler herkese iyi tatiller
  • ericadams • 24 Haziran 2005 00:00 • #607292